![]() |
#6 |
![]() FETÖ, ABDULLAH GÜL’E SICAK BAKIYOR
Seçimleri 2019’da bekleyen FETÖ 24 Haziran’ı işitir işitmez serseme döndü. Nasıl şoka girdiklerini yurt dışındaki internet sitelerine düşen yazılardan okuyoruz. Çünkü Abdullah Gül de o vakte kadar hazırlanacaktı. Bunların 2019 seçim planına göre yavaş yavaş yurt dışından para getirdiklerini ve televizyon satın alıp faaliyete geçtiklerini yazmıştım. Bazılarının adını işitiyorsunuz bile. Ancak böyle bir atak beklemiyorlardı ve bu yüzden kaos planlarını devreye sokmak için hazırlık yapmaktalar. Kadıköy’deki FB-BJK maçında yaşanan provokatif olay bunun ilk işaretiydi. Fenerbahçe nedense bu FETÖ’cülerin hedefinde olan bir takım. Olayla birlikte yeniden 3 Temmuz şike davası hatırlandı. Aziz Yıldırım yaşananları zaten “3 Temmuz’un versiyonu” olarak nitelemedi boşuna. FENERBAHÇE ŞİKE KUMPASINDA ABDULLAH GÜL Önceki gün Türkiye yazarı Ahmet Şimşirgil’in yazısından öğrendim. Siz biliyorsunuzdur ama benim futbolla ilgim sınırlı olduğundan çok şaşırdım. FETÖ’nün şike davası kumpasıyla Fenerbahçe’yi küme düşürmeye çalışmasını dönemin Başbakanı Tayyip Erdoğan çıkarılan bir yasayla engellemek istemişti. Ancak dönemin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül bu yasayı nedense veto etmiş, yine dönemin Meclis Başkanı Bülent Arınç da veto edilen yasayı ısrarla Meclis gündemine almamıştı. Erdoğan devreye girince yasa tekrar oylanarak kabul edilmiş, Abdullah Gül de imzalamak zorunda kalmıştı. Nereden nereye... FUAT UĞUR |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|