![]() |
#1 |
![]() PKK'dan kahreden bir propaganda daha: Kaçırılan asker canlı yayınında babasıyla görüştü
![]() Roj Tv canlı yayınında Hakkari'de kaçırılan oğluyla görüşen baba fenalık geçirerek hastaneye kaldırıldı. PKK'nın yayın organı Roj TV Hakkari'de kaçırılan 8 askerden biri olan Hataylı Onbaşı Özhan Şabanoğlu'nu, Babası Bahattin Şabanoğlu'yla canlı yayında görüştürdü. Canlı yayında oğluyla görüşen Baba Şabanoğlu fenalık geçirerek hastaneye kaldırıldı. Kaçırılan askerin evindeki tedirgin bekleyiş sürüyor. zaman
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() acaba ne konuştular :'( :'( .Rabbim ailesine sabr-ı cemil eylesin.bilgilendirdiğin için saol
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() KİMSE O AİLENİN YERİNDE OLMAK İSTEMEZDİ...
O ASKER ÖLSEYDİ ADI BELLİ OLURDU AMA ŞİMDİ O ASKERLERE DÜNYANIN İŞKENCESİNİ ÇEKTİRİYORLARDIR... RABBİM ONLARLA OLSUN İNŞAALLAH EN KISA ZAMANDA AİLELERİNE KAVUŞURLAR... AMA ŞUANA KADAR TERÖRİSTLER ALDIĞI ESİRLERİ KOLAY KOLAY BIRAKMAMIŞTIR... ÇÜNKÜ ONLAR DİN VİJDAN DİYE HİÇBİRŞEY BİLMEZLER.. RABBİM ONLARI KAHRETSİN... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ne konuştukları onemlı degıl aslında burda onemlı olan askerlerımızın o kanala nasıl cıktıgı ve bızım bu kanala seyırcı kalmamız yanı düpe düz bu kanal teröristlerin kanalı peki şimdi bu askerlerı canlı canlı yayınlayan kanal suclu degılmıdır
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() YAPTIM KARDEŞİM AMA GEL SENLE BİR ANLAŞMA YAPALIM BU KONUYU DEĞİŞTİRELİM ÇÜNKÜ DEĞMİYOR İKİMİZİNDE ACISI AYNI DUA EDELİM ONLAR İÇİN.SELAMETLE KAL KARDEŞİM
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() BENİM DEMEK İSTEDİĞİM ŞUYDU GÜZEL KARDEŞİM...
ASKERLİĞİNİ YAPTIYSAN VE KOMANDO OLARAK YAPMIŞSAN DAHA İYİ BİLİRDİN O ANLAMDA ... KİMSE TARTIŞMAK GİBİ BİR NİYETİM YOK... GERÇEKLERİ BİLMEKTE FAYDA OLACAĞINI DÜŞÜNDÜM... DUALARDA BULUŞALIM.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|