|
|
|
|
#1 |
|
1-Saat kaç ? 18:23 2-İsim? Nusret 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 19/10/1985 Terazi 4-Dövmen varmı ? hayır 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? evet ve hala aşığım 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? valla ne yalan söyleyeyim coca cola 8-Tercih ettiğin rakam ? 6 9-Sevdiğin müzik türü? Ağır bişiler olursa ii olur 10-En sevdiğin çiçek ? gül 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? ----- 12-Sevdiğin renkLer? sarı lacivert 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? geleceği allah bilir 14-A$ıkmısın? Bu sorunu cevabını 5 te vermiştim 15-AiLeiLen mi tek mi? aile 16-Tuttuğun takım ? fenerbahçe 17-OLmazsa oLmazın ? jöle ![]() 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? ---- 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? hiçbişeyi 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? Çok pardon ama tuvalete gitmek 21-En nefret ettiğin hareket? ------ 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? hiç düşünmedim 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? Neden herşey böyle oldu 24-Takma adın ? jeton 25-En sevdiğin spor? futbol 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? açılana kadar utangaç 27-Konu$tuğun diLLer? türkçe little a engilish 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? hacı abi 29-$imdi saat kaç? 18:28 30-hangi okulda/lise de okuyorsun?? çalışıyorum [/quote]
|
|
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 | |
|
Alıntı:
Tam 4 sene 1 gün olmuş ![]() Ama hiç hatırlamıyorum bunu yazdığımı ![]() |