|
![]() |
#1 |
![]() Her gün aynı sinir harplerinde bu beden
Kendi cephesinde yağmalarda... Belgisiz sıfatlarla daha nereye kadar tutunabilecek ki Zaman benden alıp kaçırdıklarıyla övünür Bense aynı sessizligimde yine yalnızım Ne övünecegim bir hayatım ne de kaçabilecek bir yerim var Bekliyorum sadece bekliyorum... Hayata kendim gibi bakamıyorum! Kaçışlarımı kendim gibi yapamıyorum! Sözlerim ben gibi dökülmüyor dudaklarımdan! Benzememeye çalıştıgım o insanlar gibi 'ben'siz dolaşıyorum artık... Yorgunluk ve dibe vurduran o biçimsiz tükenmişlik Beklenilen sona bile yaklaştırdı beni Hayır gücüm yok cesaretimse hiç! Belki kahreden acıları,anlık yürek harplerini bile silip atacaktı bu son Evet ama bunu bile yapmaktan aciz bu can Nereye kadar? Artık bir çıkıp bekliyorum Sadece bir anlık mutluluk istiyorum Sürmesin ,günlerce aylarca Sadece bir an Galiba bu bile fazla bana Tükendim... Son uçurumumdanda atladım artık ruh çıkmazlarda Beden isyanlarda! Dibi görünmeyen o keskin kuyuda sonu bekliyor çaresizce Ne kadar çabuk gelir bilinmez ... Ama geciktigi her gün için benden birşeyler daha koparacak Geldiginde 'ben'den ne kalacak geriye bilmiyorum Beni benden alıp giden zamanla hesaplaşır belki Parçalarımı da ondan toplasın Benden alabilecegi sadece bir beden,sadece... Keşkelerimin önüne duvarları da çektim Suçlu ben degilim ! Pişman da degilim... Kim bilir belki bir nebze huzur aramaktı suçum Hayat müebbetle yargıladı bu suçtan Ve zindanlar oldu mabedim... Ne olur çıkarın artık ! Korkularım bile dilsiz bu yerde Gözlerim yine sağanaklarda Dayanamadıgı her darbe için bir daha yağıyor Ama sessiz,o da benim gibi sessiz... Biliyor değiştiremeyeceklerini Biliyor aldanmaması gerektigini Durma! Islat bu bedeni kanlı oklarınla! Acıları unutmak için yenileri gerek belki... Acıt! sadece sen acıt! Sona ulaşana kadar parçala bu bedeni Bensiz kaldıgı için Beni benden aldıgı için Hiç bir zaman ben olamayacağı için Kus nefretini ve parçala! Ve sona geldiginde sen; ruh Ilık ılık es yüzüme O anlık mutlulugu tattır bir defalık Ve sonra... Sonrasını düşünme Bil ki ben artık huzurluyum!.. (Alıntıdır)
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|