Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 10-26-2007, 23:51   #11
Kullanıcı Adı
Yâren
Standart Bir gece ansızın 81 Düzce, 82 Musul, 83 Kerkük
Alıntı:
nuh Nickli Üyeden Alıntı
Provoke bir pankart hiç gereği yok kimsenin topraklarında gözümüz yok, girdiğimiz yerlere savaş değil barış ve huzur götürmek için gireriz.
orası bizim kendi topraklarımız zaten.. yıllarca hüküm sürdüğümüz ve halen türklerin yaşadığı yaşamaya çalıştığı şehirler... yıllarca ilgisiz kalınmış ve türk vatandaşlarımız kürtleşmiş benliğini kaybetmiş...
Yâren isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-27-2007, 07:15   #12
Kullanıcı Adı
selahattin_ay
arkadaslar operasyon sonrasi olabilecek bir ihtimal bence bunu ballandira ballandira anlatmayalim zaten olabilecek bir baska senaryo da amerika nin butun pisligini uzerimize almak
onun icin ben bu konuda provakasyon olmamasi taraftariyim ha gonlumden haykiriyorum ben de bu slogani ama sadece gonlumden..
bekleyelim derim arkadaslar
bekleyelim..
kardesim lutfen verdigimiz haberde kaynak belirtilelim..jonathan kardesim dikkat edebilir misin bu konuya?bu konuda hassas oldugunu biliyorum ben zaten ama sanirim gozunden kacmis..
simdiden tesekkurler
selahattin_ay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-27-2007, 21:50   #13
Kullanıcı Adı
Yâren
Alıntı:
selahattin_ay Nickli Üyeden Alıntı
arkadaslar operasyon sonrasi olabilecek bir ihtimal bence bunu ballandira ballandira anlatmayalim zaten olabilecek bir baska senaryo da amerika nin butun pisligini uzerimize almak
onun icin ben bu konuda provakasyon olmamasi taraftariyim ha gonlumden haykiriyorum ben de bu slogani ama sadece gonlumden..
bekleyelim derim arkadaslar
bekleyelim..
kardesim lutfen verdigimiz haberde kaynak belirtilelim..jonathan kardesim dikkat edebilir misin bu konuya?bu konuda hassas oldugunu biliyorum ben zaten ama sanirim gozunden kacmis..
simdiden tesekkurler
bu işin ne provakosyonu kaldı nede sömürüsü, 8 askerimizden 2 kuru resimden başka haber alamıyoruz. ya biz içimizdeki gücün frkında değiliz yada bu abd bizi gerçekten ürkütmüş.bu canlar bu kadar ucuz mu? israil 2 asker için 2 ülke işgal etmedimi? o zaman neredeydi bu dünya kamuoyu.ben hükümetimi eleştirebiliyorsam oyumu kullandığım insanları eleştire biliyorsam bu siyasi olgunluktan kaynaklanır, benim hükümetim ırağa girmek istemiyor diye benimde aynı fikirde olmam gerekmez.
kaynak konusnda özür dilerim konuda ki resmi kaynak olarak gördüğümden kaynak belirtmedim
Alt 10-27-2007, 22:50   #14
Kullanıcı Adı
Meftun
bence bizim haber almamız değil ordunun ve ailelerinin haber alması önemli....şuan etrafıma bakıyorum bu durumun bir adım sonrası galeyan....ve bu çok tehlikeli....eline bayrak alan sokağa çıkıyor....tamam protesto edeceğiz kızacağız ama artık suyunu çıkarmaya başladılar....
Meftun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-27-2007, 22:58   #15
Kullanıcı Adı
Yâren
Alıntı:
ak_saliha Nickli Üyeden Alıntı
bence bizim haber almamız değil ordunun ve ailelerinin haber alması önemli....şuan etrafıma bakıyorum bu durumun bir adım sonrası galeyan....ve bu çok tehlikeli....eline bayrak alan sokağa çıkıyor....tamam protesto edeceğiz kızacağız ama artık suyunu çıkarmaya başladılar....
pireyi deve eden boyalı basın birşeyleri bize unutturmaya çalışıyor... hani 1 Türk dünyaya bedeldi.. sokaklara dökülenlerin samimiyetinde şüpe duyuyorum herkez gösteriş pşinde nitekim işyerine astığımız Türk bayrağımız çalındı bunu çalan adamda sokakta elinde bayrak terör lanetleyecek

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)