![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
herkes mutlu olur hatta... ya nasıl bu kadar taraflı kararlar verilir.. nasıl göz göre göre bhaksızlık yapılır... tamam hakemlerde insan hata yapabilir ama neden bütün hatalar bize karşı yapılıyor.. amaçları bizi yine başarısızlığa sürüklemekti.. ama biz HER TÜRLÜ TARAFALI karara rağmen mücadele ettik ve 3. olduk ama bizden çalınan EN AZ 5 puan şimdi olsaydı 1. olacaktık.. hemde bir puan farkla falan değil.. eminim liderde daha az puana sahip olacaktı... ama beşiktaşın kaderi sanırım bu.. önemli değil ben şimdiye kadar hayatımda sadece 1 şampiyonluk gördüm onuda yarım yamalak hatırlıyorum.. ama sevgimde hiçbir azalma olmadı.. beşiktaşılık böyle birşey beşiktaşlılık duruşu deyip durduğumuz şey bu.. вυ тαяαƒтαя нєρ ѕєηιηℓє вєşιктαş'ıм нαуαт ѕєηѕιη gєℓє¢єкѕє тüм α¢ıℓαя вιz нαzıяız ѕєη∂єη gєℓѕιη ηє ƒαяк є∂єя кαятαℓ ѕєη нєяgυη уєηιℓѕєη gυяυяℓα нєяşєу∂єη öуℓє ναzgєçмιşкєη ηαѕıℓ ναzgєçєяιм вєşιктαş'ıм ѕєη∂єη işte bunlar bizim dilimizde gönlümüzde.. şampiyon olsak ne farkeder olmasak ne farkeder... : ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|