|
|
#11 |
|
1-Saat kaç ? 23.20
2-İsim? Kenan 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 17 Ocak 1987 - Oğlak 4-Dövmen varmı ? Hayır 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? Oldu 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? Fanta ![]() 8-Tercih ettiğin rakam ? 2 9-Sevdiğin müzik türü? Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği 10-En sevdiğin çiçek ? Karanfil 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? Sorun odaklı olanlar 12-Sevdiğin renkLer? Mavi, Kırmızı 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? Mutlu ![]() 14-A$ıkmısın? Kesinlikle 15-AiLeiLen mi tek mi? Ailemle 16-Tuttuğun takım ? Galatasaray 17-OLmazsa oLmazın ? Farklılıklara hoşgörü 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? Yok 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? İnsanların kafalarındaki tüm önyargıları 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? Sevdiğim 21-En nefret ettiğin hareket? Şaka amaçlı her türlü aşırı hareket 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? Yine kendim olmak isterdim 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? İçimden bir şey gelmişse zamanında mutlaka söylemişimdir. 24-Takma adın ? Yok 25-En sevdiğin spor? Futbol 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? Yeterince açıksözlü 27-Konu$tuğun diLLer? Anadilim Türkçe 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? anlamaya çalışıyorum... 29-$imdi saat kaç? 23.28 30-hangi okulda/lise de okuyorsun?? Hacettepe Üniversitesi |
|
|
|
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|