![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
siz kendi bakış açısnızdan yaklaşıyorsunuz ,ben kendi bakış açımdan siz farklı hocaları takip ediyorsunuz ben kendime göre doğru bulduğum hocaları .... iki tarafından kendisi haklı çıkaran yönleri şüphesiz ki var, siz osmanlı altın çağ olarak ele alın o şekilde işleyin hatta bir islam devleti olduğunu idda edin ... bense tamamen iktisada ve paraya önem ve olması gereken akılcıl politikalarla kendisine has bir sistem yaratmış süper güç olarak ele alayım bu konuda bilkent ünv de si yada sabancı ünv desinin hocalarının eserlerini incelemenizi ve birleşik devlettlerdeki osmanlı tarihi kürsüsünde yürütülen çalışmaları takib etmenizi tavsiye ederim,çünkü bugün bu konun en büyük hocaları uzmanları bu kurumlarda harika osmanlının sosyal tarihi üzerinde çok dehşet bir hızla yol katettiler.ve bu hocalarımızada en büyük desteği özal hükümeti ve ve şimdide ak parti hükümeti sağlamıştır ve sağlamaktadır yani bu tarz tarih incelemelerine yahudi mason kuruluşları olarak bakmamanız için bu açıklamayı yaptım size başarılı çalışmalar.... |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|