Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Köşe Yazıları Köşe yazıları burada paylaşılıyor.

Stil
Seçenekler

Alt 12-05-2007, 20:56   #21
Kullanıcı Adı
mavera
Standart İhlas Vakfı’nın hizmetleri
Alıntı:
ceyhanli Nickli Üyeden Alıntı

ya kardeşim ulu orta yerde zorla konuşturma bu ülkenin cumhurbaşkanın, başbakanın, çoğu bakanın karısının başı kapalı olmasına rağmen. baş örtüsünü kamusal alanda kim hala yasaklıyorsa o kanalıda onlar zorla o hale soktu bu ülkenin maalesef acı gerçekleri var hala anlayamadınmı bunları.
niye zorla konusyuorsun ki..kim o kanali o hale getirdi yasakci zihniyet mi, sayin örenleride zorlami canli yayina cikartip millete hediyeler dagittilar, zorlami milyon dolarlar hülya avsarlara verildi, zorlami dini filmler,yayinlar kaldirip yerine kartel diye adlandirdigimiz medya gibi magazin programlari getirildi..
sadece sunu soracagim bana ondan sonra cevap verin tgrt ve sahibleri muhafazakar mi yok öyleyseler ben nerede yanlis yapiyorum yok öyle degillerse o zaman sorun yok ben yanlis tanisim kardes..;)
Alt 12-05-2007, 20:57   #22
Kullanıcı Adı
mavera
Alıntı:
ne biliyorsan ona inan ne diyorsanda haklısın.
benim hakli olmak gibi bir gayem yok ben haksiz olmak istiyorum..bana kanitlayin haksiz oldugumu bana iftira attigimi kanitlayinda bende yanlis tanimisim deyip o insanlardan helallik alayim..
Allah risasi icin beni haksiz cikarin, o insanlara iftira attigimi kanitlayin Allah rizasi icin..bekliyorum!
Alt 12-05-2007, 21:02   #23
Kullanıcı Adı
mavera
Alıntı:
erenon Nickli Üyeden Alıntı
tgrt ve ihlas finans ın batırılmasından sonra bir çok kişi zor durumda kalmıştır bunlar içinde enver örende vardır bu kurum bilerek iflas ettirildi zor bir durumda kredi istediler devletten oysa o dönemde başta bulunan kemal derviş bu kurumları yeşil sermaye olarak gösterdi kredi isteklerini geri çevirince kurumlarda iflasa sürüklendi bugün tgrt nin gerçi şimdi satıldı ama yayın politikasını eleştirmek bence biraz haksızlık çünkü günümüzdede bir çok dini kanal dine aykırı yayınlar yapabiliyor. tabi bilgim bu kadar fazla birşeyde haklarında bilmiyorum .
şunun altını tekrar çizerim ki o kurumlara bağlı vakıflarda ,yurtlarda maddi durumu olmayan o kadar çok öğrenci okuyor ki ve hiç kimseden de bir karşılık beklenmeden sadece devletine bağlı bir ferd yetiştirme amacı güdülüyor zorla ne bir dergiye ne bir gazeteye abone etme var nede bireyleri ailesinden koparma ;)
kardes sana kesinlikle katiliyorum 28 subat sürecinde icinde ihlas finansinda bulundugu yesil sermayanin üstüne gidildi ben o olayin o tarafiyla ilgilenmiyorum zaten..
ben olaya sadece yasadigim bir olay cercevesinde bir bakis acisi getirdim..
yurtlarini bilmem, hicte kalmadim ama yayinlari gercekten kaliteli birde kardes karsilastirma yapmissin bence cok yanlis hepsi kendince bir yolda gidiyor acaba hangisinin dogru olduguna neye göre karar verecegiz..
türkiye gazeetsinin yayin politikasini begeniyorum..istikrarli bir cizgileri var benim elestirilerimin nerelere oldugu lütfen iyi algilanip ona göre tepki verilsin..;)
Alt 12-05-2007, 21:06   #24
Kullanıcı Adı
erenon
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
erenon Nickli Üyeden Alıntı
tgrt ve ihlas finans ın batırılmasından sonra bir çok kişi zor durumda kalmıştır bunlar içinde enver örende vardır bu kurum bilerek iflas ettirildi zor bir durumda kredi istediler devletten oysa o dönemde başta bulunan kemal derviş bu kurumları yeşil sermaye olarak gösterdi kredi isteklerini geri çevirince kurumlarda iflasa sürüklendi bugün tgrt nin gerçi şimdi satıldı ama yayın politikasını eleştirmek bence biraz haksızlık çünkü günümüzdede bir çok dini kanal dine aykırı yayınlar yapabiliyor. tabi bilgim bu kadar fazla birşeyde haklarında bilmiyorum .
şunun altını tekrar çizerim ki o kurumlara bağlı vakıflarda ,yurtlarda maddi durumu olmayan o kadar çok öğrenci okuyor ki ve hiç kimseden de bir karşılık beklenmeden sadece devletine bağlı bir ferd yetiştirme amacı güdülüyor zorla ne bir dergiye ne bir gazeteye abone etme var nede bireyleri ailesinden koparma ;)
kardes sana kesinlikle katiliyorum 28 subat sürecinde icinde ihlas finansinda bulundugu yesil sermayanin üstüne gidildi ben o olayin o tarafiyla ilgilenmiyorum zaten..
ben olaya sadece yasadigim bir olay cercevesinde bir bakis acisi getirdim..
yurtlarini bilmem, hicte kalmadim ama yayinlari gercekten kaliteli birde kardes karsilastirma yapmissin bence cok yanlis hepsi kendince bir yolda gidiyor acaba hangisinin dogru olduguna neye göre karar verecegiz..
türkiye gazeetsinin yayin politikasini begeniyorum..istikrarli bir cizgileri var benim elestirilerimin nerelere oldugu lütfen iyi algilanip ona göre tepki verilsin..;)
mavera ben senin yazına tepki için yazmadım kendi görüşlerimi açıkladım senin de bu işte maddi kaybın olmuş oyüzden ben şimdi nedersem olmaz ,senin yerinde ben olsam ne yapardım bilemem
erenon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-05-2007, 21:11   #25
Kullanıcı Adı
loneliness
Bildiğim bir şey var.. 28 Şubat döneminde Enver Ören in Genelkurmaya çağrıldığı ciddi bir şekilde uyarıldığı ve sonunda TGRT nin o islamcı yayın politikasından vazgeçmesi... ;) ;)
Alt 12-05-2007, 21:11   #26
Kullanıcı Adı
mavera
yemisim maddi kaybini kardes..üzerinden 7 yil gecmis soguk suyun alasini ictik :D :D..benim yakindigim arkadaslarin yok öyle sey olmaz demeleri demek ki oluyormus ;)..
varin siz benim söylemleri kuyruk acisi deyin, varin cekememezlik, hasetlik deyin güzel kardesim ama lütfen olaya objektif yaklasin..
bakin o insanlari sevebilirsiniz bizde yaradilani yaradandan dolayi seviyoruz ama olaya birde empati kavramini isleterek bakalim..
Alt 12-05-2007, 21:13   #27
Kullanıcı Adı
mavera
Alıntı:
loneliness Nickli Üyeden Alıntı
Bildiğim bir şey var.. 28 Şubat döneminde Enver Ören in Genelkurmaya çağrıldığı ciddi bir şekilde uyarıldığı ve sonunda TGRT nin o islamcı yayın politikasından vazgeçmesi... ;) ;)
acikcasi benden birseylerden süpheleniyorum cünkü cok keskin bir dönüs oldu tgrt de..tamam kanal 7 hakkiyla yayin yapmiyor ama böyle keskin bir dönüs hic bir zaman olmadi..
Alt 12-05-2007, 21:23   #28
Kullanıcı Adı
ceyhanli
kardeş yayınları biliyormuşsun bu yayınlardan "ingiliz casusunun itirafları" isimli bir kitap var. www.hakikatkitabevi.com dan ulaşabilirsin o kitaba biraz göz gezdirirsen anlarsın neden bu kadar üstlerine gidildiğini.
ceyhanli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-05-2007, 21:27   #29
Kullanıcı Adı
mavera
Alıntı:
kardeş yayınları biliyormuşsun bu yayınlardan "ingiliz casusunun itirafları" isimli bir kitap var. www.hakikatkitabevi.com dan ulaşabilirsin o kitaba biraz göz gezdirirsen anlarsın neden bu kadar üstlerine gidildiğini.
kardes su hakikat kitaplarinin yayinlarina hic girmeyelim..onlar ayri bir hikaye..istanbulda camiilerin cikisinda hepiniz cehennemliksiniz, okuyun diye birisi bagiriyordu bende ne diyor diye baktim elime bir dergi tutusturdu..dergiyi okuyunca tüylerim diken diken oldu resmen herkesi cehenneme yollamistilar, onlara göre bir tek onlar müslümandi..
ondan sonra o kitapevini arastirdim ve ayrilikci bir grup olduklarini ögrendim o yüzden verdigin linke acikcasi önyargili bakarim ama yinede tesekkürler..;)
bu arada ceyhanli birsey sormak istiyorum hadi enver hoca nin üstüne gidildi o diyemezmiydi ben yapmiyorum birakiyorum illaki imaj degisikligine mi gidilmeliydi yada onlarin suyuna göremi hareket edilmeliydi..
su 28 subat sürecinde cok garip seyler yasandi..birileri diyor haydar bas grubuna dokunulmadi, biri diyor tgrt nin yayin politikasi degistirildi..
Alt 12-05-2007, 22:07   #30
Kullanıcı Adı
ceyhanli
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
kardes su hakikat kitaplarinin yayinlarina hic girmeyelim..onlar ayri bir hikaye..istanbulda camiilerin cikisinda hepiniz cehennemliksiniz, okuyun diye birisi bagiriyordu bende ne diyor diye baktim elime bir dergi tutusturdu..dergiyi okuyunca tüylerim diken diken oldu resmen herkesi cehenneme yollamistilar, onlara göre bir tek onlar müslümandi..
ondan sonra o kitapevini arastirdim ve ayrilikci bir grup olduklarini ögrendim o yüzden verdigin linke acikcasi önyargili bakarim ama yinede tesekkürler..;)
bu arada ceyhanli birsey sormak istiyorum hadi enver hoca nin üstüne gidildi o diyemezmiydi ben yapmiyorum birakiyorum illaki imaj degisikligine mi gidilmeliydi yada onlarin suyuna göremi hareket edilmeliydi..
su 28 subat sürecinde cok garip seyler yasandi..birileri diyor haydar bas grubuna dokunulmadi, biri diyor tgrt nin yayin politikasi degistirildi..
şimdi bu iftira oldu iki tane hakikat isminde yayınevi var bu hakikatkitabevi karıştırmıyasın. ikincisi bu yukarda yazdığına şu soruların cevabını veremezsen tamamen iftira olurki bunun vebalini ödeyemezsin. dergi tutuşturdu demişsin bu dergiyi senin eline kim tutuşturdu, ne zaman tutuşurdu, nie tutuşturdu, bu derginin içinde ne yazıyordu, bu derginin sahibi kimdi, herkes cehennemlikmi yazıyordu, neden yazıyordu?
bu soruların tek tek cevabını veremez ve kanıtlayamazsan çok büyük bir iftira olur ve vebailini ödeyemezsin bu kitapları okudum hiçbirinin içinde senin söylediklerinin zerresi yok çok büyük bir iftira
ceyhanli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)