|
|
#7 | ||||
|
2.Hafta Maçı= A TAKIMI---CANYOLDAŞLARI
CANYOLDAŞLARI(EpiVaTeS - Bayonet - yavuz_niksar):Öncelikle tebrik ederim arkadaşlar,gayet başarılı bir sunumdu. Geçen haftaki açıklamamda da özellikle vurgulayarak belirtmiştim imla,noktalama,yazım..tüm hatalar mevcut fazlasıyla.Özellikle dikkat ettim tek tek inceledim ve hata olmamasını diledim kendimce ama bu konuda maalesef sonuç negatif oldu. Sunumlarınız o kadar rengarenk olmayabilirdi.Eminim göze daha hoş görünür ve daha sağlıklı bir takip olurdu. Açıklamalarınıza gelince; jüri arkadaşımın da dediği gibi,kendi cümlelerinizle yazmanız sizin açınızdan bir artı oldu.Emek sarfettiğiniz her cümlenizden belli.Bu da konuyu takip ederken daha zevkli bir hale getirmiş.Özellikle Yavuz Niksar,cümlelerin ve açıklamaların gayet güzeldi. Bayonet çok fazla dikkatimi çekti yazılarında “yok öyle yağma”“(ohhh ne ala) ” “allah aşkına gülünç olmayın” gibi yaklaşımların olmasa daha hoş olacağı kanaatindeyim. Sunumunuz güzeldi kendi düşüncenizi gayet güzel savunmuşsunuz ancak muhalefetin çok güzel tespitleri ve yaklaşımları vardı bunların hepsi havada kalmış.Başarılı bir şekilde çürütülebilirdi. A TAKIMI( ak_saliha-ak_mavish) Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Türkçenin kullanımı konusundaki hassasiyetiniz için ayrıca teşekkür ederim geçen sunumdaki eksikleriniz artık yok,(…) üç nokta dışında.Üç noktayı bu kadar ısrarlı kullanmazsanız daha güzel olacağı kanaatindeyim. Genel olarak içeriğe gelirsek;cümleleriniz,hitaplarınız gayet güzeldi.Kendi cümlelerinizle savunmanızı yapmanız ise olumluyönlerinden biriydi.Alıntınız yok denecek kadar az,ancak kullandığınız alıntılar çok yerinde.Hükümetin alıntılarına cevaplarınız ise gayet düzgün.Yukarıda alıntı yaptığım yerler etkileyen bölümlerden bazıları. Verdiğiniz örnekler ise çok etkileyici olumş.Düşüncenizi yerinde ve güzel bir şekilde savundunuz hükümetin tezlerini ise başarılı bir şekilde çürüttünüz. A TAKIMI---CANYOLDAŞLARI münazarasının galibi benim düşüncelerime göre A TAKIMI( ak_saliha-ak_mavish) olmuştur.Katılan arkadaşların hepsini tebrik ediyor,başarılarının devamını diliyorum. |
|||||
|
|
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|