|
|
#2 |
|
[size=10pt]
Yaşanmış minübüs muhabbetleri.. .Şoför bey mübarek bi yerde inebilir miyim? -Şu ilerdeki caminin önünde bırakayım teyze seni... ************* -Oğlum bu Eminönü'nden geçer mi? -Yok, teyze biz Taksim'e çıkıyoruz -Hah tamam oğlum siz gidin ben gelmeyeceğim *********************************** Yolcu: - Heykel'e çıkıyo mu? Şoför: - Yok, yanından geçiyo. ************************** Arkadaki aksi teyze öndeki uzun saçlı delikanlıya seslenir: -Kızım şurdan bir kişi uzatır mısın? Ben kız değilim!!! -Amaaaan ne bileyim kız mısın dul musun, uzat işte!! ***************************************** Eve gitmek üzere Bakırköy dolmuşu bekliyordum. Sigaramın kalmadığı aklıma gelince önünde durduğum Tekel Bayiine girecekken minibüs geldi. Apar topar bindim. Şoföre parayı uzatıp; 'Bir Monte Carlo' dedim! Adam birkaç saniye yüzüme bakıp; 'Bu Bakırköy'e gider' diye cevap verdi! İşte o an benim ve şoförün bittiği andı ************** -Mükemmel bir yerde inebilir miyim? (Yolcunun kafası karışık sanırım) Kendisi de dolmuştakilerle güler söylediğine Şoför kadını indirirken; -Buyrun size layık değil ama! ************************ Yolcu müsait bi yerde inmek ister ama dili sürçer; -Müsait bi yerde iner misiniz? Şoför; Niye sen mi kullancan?! ***************************** Rumeli-Hisarüstü otobüsüyle Taksim'e doğru gidiyoruz. Adamın biri Beşiktaş dolaylarında gayet aceleci bir tavırla; -Kaptan orta kapıyı rica edebilir miyim?? Bizim şoför olaya hâkim; -Tabi ayıp ettin. Al götür senden kıymetli mi? alıntı |
|
|
|
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|