Vallahi ben yazmaktan yoruldum , siz anlamamaktan yorulmadınız . Gerçi yazdıklarımı okuma zahmetinde bulunsaydınız anlardınız . Bir kere sizin MHP'yi idam konusunda eleştirebilmeniz için , idam cezasının kaldırılmasına karşı olmanız gerekir . Fakat belgelerle de gördük ki , karşı değilmişsiniz . Karşı olmak bir tarafa , idam cezasının kaldırılması için elinizden geleni yapmışsınız . Hal böyleyken MHP'yi idam konusunda eleştirmenize , inanın bir anlam veremiyorum . Demek yine saplantılarınız aklınızın ve mantığınızın önüne geçti . Diyecek bir şey bulamıyorum . Çünkü Allah sizi de böyle yaratmış . Bizim de bunu sorgulamak haddimize değildir .
Nice AK günlere ...
Esenlikler dilerim .
bak iste sen hala daha olayi anlamiyorsun..biz idama karsi degiliz biz apoyu zamaninda astiramayip ak partiye ihaleyi yikmaya calisan mhp ye gereken cevabi veriyoruz..
yoksa biz idam cezasina karsi olsaydik o zaman evet oyu kullanmazdik ama eger mhp bu kadar ciddi olsaydi o yasayi apo dan muaf tutabilirdi..
biz meydanlarda bize urgan atanlara cevap veriyoruz, o yüzden senin yazdiklarin hep bosta kaliyor kardes cünkü sen belge diye buraya sundugun internet sayfalariyla ancak kendi düsünce yapisina sahip ülkü ocagina takilan gencligi kandirabilirsin ;)..
Bu konuyu gündeme getiren MHP değildir. Hatırlanırsa, seçim öncesi Erdoğan ve Gül meydan meydan dolaşıp kendilerine acındırmakla meşguldü. Küçük Emrah filmlerinin bu 2007 versiyonları gösterimdeyken, film aralarında da Milliyetçi Hareket'e Öcalan konusunda iftiralar atılmaktaydı.
Devlet Bahçeli'nin Erzurum mitinginde yaptığı açıklama ve "ip atma" meselesi bu iftiralara yanıttır. "Evet, biz asamadık. Sen ise 4.5 senedir iktidardasın. Buyur gel, sen as" demiştir Devlet Bey. "İpiniz yoksa, alın size ip" diye yardım da teklif etmiştir. Yani, bu konu özellikle Bahçeli tarafından gündeme getirilmiş değildir.
Koskoca meclis tutanağını , internet sayfası olarak adlandırmışsınız . Onun için siz söylediklerimi yine anlamamışsınızdır . Ama dedik ya Allah'ın takdiri diye .