![]() |
#1 |
![]() Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde yaşayan astım hastası 3 kardeş, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a gönderdikleri mektubun yanıtını alınca büyük mutluluk yaşadı.
![]() Doğubayazıt'a bağlı Ayrancı köyünde yaşayan 10 yaşındaki Ömer Güner, kardeşleri Ferhat (7) ve Rojhat (3) ile Başbakan Erdoğan'a mektup yazdıklarını söyledi. Güner, yaklaşık 1 ay önce Başbakan Erdoğan'a gönderdikleri mektupta şunları yazdığını kaydetti: ''Başbakanım, bu mektubu size 2 kardeşimle birlikte yazıyorum. Babamız İstanbul'da çalıştığı için dedemizin yanında kalıyoruz. Ben ve iki kardeşim astım hastasıyız. Bizim için dualarınızı eksiltmeyin. Size başarılar diliyoruz. Allah yolunuzu açık etsin.'' Gönderdiği mektuba kısa süre sonra yanıt aldığını belirten Güner, ''Mektubumuza yanıt alınca ailece çok sevindik. Başbakanımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz'' dedi. Başbakan Erdoğan'ın gönderdiği mektupta, şu ifadeler yer aldı: ''Sevgili Oğlum Ömer Güner. Göndermiş olduğun, beni çok mutlu eden mektubun için teşekkür ederim. Vatanımıza, milletimize ve ailenize hayırlı birer evlat olmanız temennisiyle sana ve tüm sınıf arkadaşlarına derslerinizde başarılar diliyor, hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.''
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ''Sevgili Oğlum Ömer Güner. Göndermiş olduğun, beni çok mutlu eden mektubun için teşekkür ederim. Vatanımıza, milletimize ve ailenize hayırlı birer evlat olmanız temennisiyle sana ve tüm sınıf arkadaşlarına derslerinizde başarılar diliyor, hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.''
sanırım ağlıycam :'( |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Yavrularımıza gereken yardımın yapılması talimatını da verdiyse,ne ala!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|