![]() |
#11 | ||
![]() Alıntı:
oylamaya bakıyorsun birileri simge demiş ama sebebi yazmıyor. simge değildir diyenler açık açık yazmış biz karşı görüş de olanları dövüyormuyuz :o neden fikirlerini savunmuyorlar açıkcası ben neden simgedir diye düşündüklerini merak diyorum neden ya biri cevap verebilirmi |
|||
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Kesinlikle değildir ve olamaz da..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||
![]() Alıntı:
eee bir kılıf lazım dimi ne yapsınlar. Bilsinler ki, biz inat peşinde veya tek tip insan modeli inşa etmeye çalışmıyoruz. Biz ak partiyiz ak geleceğiz. Biz kendi hakkımızı kendi özgürlüğümüzü istiyoruz. Bizim düsturumuz halka hizmet hakka hizmet dir. RAHMETİ BOL RABBİM Başbakanımıza güç kuvvet versin yüzünü kara çıkarmasın. Ben dinimin gereğini yerine getiriyorum kapanıyorum bana zincir varmaya çalışmayın çünkü ben sizin ne kadar açıldığınızla ilgilenmiyorum. |
|||||
![]() |
![]() |
#15 | ||||
![]() Alıntı:
Evet hem sizin dediginiz sebep var hemde gercekten bunu simge olarak kullananlara rastladıkları için bunu söylüyorlar.Fakat buna tam olarak siyasal simge diyemeyiz. Bu insanlarin siyasalın s'sini bildiklerini zannetmiyorum. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||||
![]() Alıntı:
bu konuda en fanatik saadet partisi mensuplarıdır ve bir çok arkadaşım var hiç birinin siyasi simge olarak taktığına şahit olmadım. kim bu simgeciler |
||||||
![]() |
![]() |
#18 | ||||||
![]() Alıntı:
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||||||
![]() Alıntı:
Bu simgeciler zaten siyasetle uğraşanlar olamaz. Şahsen ben basörtüsünün siyasi simge oldugunu düşünmüyorum. Fakat toplum içinde öyle bayanlar var ki yaptıklarıyla başörtüsünü karalıyor. Ve bu insanlarin 'aa evet basörtüsü simgesel birşey yoksa başörtüsü takan bunu neden yapsın ki' demesine yol açıyor. |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||||||
![]() Alıntı:
polis, arkadaşıma, "başörtülüler içinde de kötü hareketler de imamhatipliler içinde de kötü hareketler de bulunan var onlar kötü temsil ediyor gibi bir yaklaşımda bulunmuştu. arkadaşım ise o görevliye, peki sizin polis teşkilatı içerisinde hiç kötü olaylara karışan yok mu o zaman biz de bütün polislere kötü diyelim, diye bir çıkışta bulunmuştu." ve görevli diyecek bir söz bulmamaıştı gevelemekten başka... olayları genelleştirmenin bir manası yok burdan da anlaşılacağı üzere.. |
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|