![]() |
#1 |
![]() Bulutsuzluk Özlemi
"İsviçre'de hayat bayram olmadı yaaa..." Dogrusu Neymiş "Hiçbir kere hayat bayram olmadı ya da..." Teoman "Görümceler,börülceler..." Dogrusu Neymis "Gönülcelen,gönülçelen..." "bir bankta kulesi üstünd e" ya da "bir pasta püresi üstünde" Dogrusu Neymiş "Bir bar taburesi üstünde" Tarkan "Sen üzülme gülüm,incir yee..." Doğrusu Neymis "Sen üzülme,gülüm incinme..." Hülya Avsar "Yasemin,derdin ne??.." Dogrusu : "Yar senin derdin ne?.." Tarık "Zaten canım cıksın,yoksun yanimda..." Doğrusu Neymis "Zaten canim sıkkın yoksun yanımda.." MFÖ "Mustafaaaa,yagmur var İstanbul'daaa..." Doğrusu Neymis "Bu sabah yağmur var İstanbul'da.." Levent Yüksel "Dolmuşlaar havalandıııı.." Doğrusu Neymis "Son kuşlaar havalandı..." Askin Nur Yengi "Hayır anmıyorum.." Doğrusu Neymis "Ay inanmıyorum.." Ferda Anil Yarkin Kiminle gittiysen orda kal usandım hatta he portakal" Doğrusu Neymis "Kiminle gittiysen orda kal,usandım hatta hep orda kal!" Sibel Can "Gideni boş ver!..Gelene hoş gel!..Dinde başka çaresi yok!.." Dogrusu Neymis "Gideni boş ver,gelene hoşgeldin'de,başka çaresi yok..." Ora-Boya "Kalk gidelim be saraylı,baktı ki saydam kalayıi.." Dogğusu Neymis "Kalk gidelim be saraylı bak dikiz aynam kalaylı.." Mirkelam "Ulannn... Kulaklarin çınlasın.." Doğrusu Neymis "O an kulakların çınlasın.." Sezen Aksu "Ensende tutuklu kaldım.." Dogrusu Neymis "Ben sende tutuklu kaldım.." Yildiz Tilbe "Hafize Abla,aşk vurur insana.." Dogrusu Neymis "Hafife alma,aşk vurur insana.." Açıkçası bazıları tuttu,öyle bir söylüyorlar ki yazıya katılmamak elde değil
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|