Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 02-16-2008, 18:45   #1
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Standart ‘Öfkeli konuşma, hitabet sanatı olamaz’
Alıntı:
Susmak Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
nusret Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Bizim azılı solcu milli görüşçü arkadaşlar; yine, aynı görüşte oldukları hürriyeti kaynak yapmışlar...
yahu Kardesim Konuya cevap yaz,Gelipte cehape ahkami kesme,Chp nin cikarmaya cezaret edemedigi kanunlari Refah yol Hükümeti cikarmadi istersen Yeni Tü+rk ceza kanunu al eline o zaman gel, Filistindeki,irak taki insanlarin vebali yok üzerimizde,sen ilk önce yataga yatmadan üzerindeki vebal olan insanlari aklina getir getir, ayrize partinizdeki solcu Bakana bak ondan sonra ahkam kes, bizi azılı solcu olmakla sucluyorsun :-\,sen yat kalk ta onlar gibi muhalefetiniz oldugu icin sükret,Müslümanlar icin hic birsey yapmayan sizleri yapmis gibi göstererek sizlerin oyunu arttiriyor,sen bizi suclamadan chp den farkinizi söyle?,Sayin Basbakanin Sözleri ,,Faiz Dünya Gercegidir,, ,,Biz Amerika nin da Desteklemis oldugu Büyük Ortadogu Projesinin Es Baskanligini yapiyoruz,, , ve daha neler .
Biz sizin gibi solculara minnet etmeyiz ( Tuncay Özkan örn. ).
Hürriyet'i Milliyet'i kendimize kaynak etmeyiz.
Bizimle aynı safta olduğunu düşündüğümüz insanlara küfür etmeyiz. Her ne kadar onlar etse de..
Irak, Afganistan konusunda söylediklerine hiç girmiyorum. Bizi sizin gibi , ezilen müslümanları, kendi siyasal amaçlarımız için kullanmayız...
minnet etmek mi?,ne minnet etmesi kardesim, ben bu gazeteleri savunmuyorum amma velakin hangi Akp li Milletvekilleri Bu gazetelere demec vermedi sorarim? Hürriyet gazetesi kimin gazetesi?,biliyormusun?, sen bana Bu Gazetenin Sahibi olan Aydin Doganin Tv lerinde,Akp li Bakanlarin,Milletvekillerin katilmadigini iddaa edebilirmisin?, ikibirde yok Erbakan Tuncay özkanin Progarmmin ketildi diye sucluyorsun,senin desteklediklerini kaynak olarak kabul etmedigin gerek gazete, gerek tv leri,Secim Döneminde Akp yi beslerken itiraziniz yoktu ne oldu da Akp sisiren gazeteleri kaynak olarak kabul etmez oldunuz?
Tuncay Özkan' a sadece röportaj vermedi. O röportajı kendi evinde verdi ve röportaj esnasında Tuncay Öazkan' a iltifatlar yağdırdı.
Milli görüşçülerle tartışmak istemiyorum. Çünkü sayenizde düşündüğüm ve inandığım değerlere aykırı yorumlar yapıyorum. Çünkü bazı şeyleri milli görüşçüler anlamıyor. Hatta Hocaları saydıkları insanları da anlamıyorlar. Her ne kadar kavgalı gibi görünsekte.....
Kardesim Bizim Yüzümüzden inandigin Degerlere aykiri Yorum yazdigini yazmissin,Kardesim eger sen Akp nin yaptiklarini Aklamak ugruna inandigin Degerlere aykiri Yorum Yapiyorsan ve yapma zorunlulugunu hissediyorsan o zaman kendinle siddi bir Muhasebe yapman gerekiyor.
Ne söylediğimi anlamadan yorum yapıyorsun. Ben AK Partiyi savunmak adında inandığım değerlere aykırı yorum yapıyorum demedim. Benim, Milli Görüş ile AK Parti arasındaki siyasi bağ hakkında bazı düşüncelerim var ve bunlar ileride olurlarsa açıklarım. O ilede olmasına inandığım şeylere aykırı yprumlar yapmak zorunda bırakıyorsunuz. Düşündüğüm şeyler biraz paranoya olabilir ama ben olacağına inanıyorum. O mesajdaki yazımın sonuna bir cümle koydum ve cümleyi üç noktayla bitirdim...

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)