![]() |
#1 |
![]() SELAMARKARKADAŞLAR AKP HÜKÜMETİNİN BAKANLARIN HEPSİ İYİ ÇALIŞIYOR BENÇE HİLMİ GÜLER BAKANIMIZBİNALİ YILDIRIMBAKANIMIZ NİMETÇUBUKÇU BAKANLARIMIZ DAHAİYİ ÇALIŞMAKTA
BENCE HEPSİ ÇALIŞIYOR HAKLARI YEMEYİZ.ALLAHA EMANETOLUN
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Hepsi çalışıyor. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ve ALİ BABACAN daha çok çalışıyor...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Babacan dışında calışan yok galiba...
enerji bakanı zam üstüne zam nimet cubukcu sagolsun kadına siddete bi önerisi neyim yok.. Bu sene sanki iktidarda sadece basbakan var gibi... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Bence Tarim ve Köyisleri Bakani
nedenmi Rüsveti kaldirdi |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Bende Buradan Önceki Dönem Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Atilla Koç'a selam'larımı sunuyorum... Dönem'indeki Çalışma Ahlak'ıyla beni her zaman etkilemiştir...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ARKADAŞLAR BENCEDE EN ÇOK ÇALIŞAN BAKANLAR ARASINDA 1 DR. MEHMET HİLMİ GÜLER GELİR DİĞER BAKANLARIMIZDA ÇOK ÇALIŞIYORLAR AMA O DAHA FAZLA BENCE.....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Erdoğan
Babacan |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() [i][b]Türkiye'de ki yolsuzlukları ve kaçakçılıkları filan düşünüpte halkın içine yerleşmiş ''devlet malı deniz yemeyen keriz'' lafınıda hatırlayınca...
En çok çalışan bakanda Kemal Unakıtan'dır gibime geliyor... |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() MERHABALAR
Vallahi ben REİS BAŞBAKANIMIZ Çalışıyor bu konuda alile ve özürlülerden sorumlu devlet bakanımızı uyarıyoruz ve aynı zamanda sağlık bakanınıda uyarmak zorundayız evet yaptıkları ataklar güzel olabilir ama özürlülere verilecek olan sağlık raporu yönetmeliği çok ama çok eksik acilen düzeltilmesi lazım saygılarımla |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Kemal unakıtan gibime geliyor masallah cok dehsetlı bır calısma polıtıkası ızleyerek vatan topragına zeval gelmesın dıye ugrasıp duruyor...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|