Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Galatasaray (GS) Siyaset Forum Galatasaraylılar !

Stil
Seçenekler

Alt 02-23-2008, 03:00   #21
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Standart Galatasaray- siz mi bize öğreteceksiniz ..?
Alıntı:
nusret Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Ak_Kelebek Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Alıntı:
oguzdesouza Nickli Üyeden Alıntı
Anlayamadığım nokta bu kadar fark yediğiniz maçtan sonra hala nie eski başarılarınızı ortaya koyuyorsunuz.

Açıkça söyleyin,yenilgiyi kaptmak için böyle bi şey yaptığınızı..
Aynı şeyi Ayşegül' le tartıştık bugün. Ben dedim kendinizi avutuyorsunuz. O dedi gurur tablomuzu ortaya koyuyoruz. İyi güzel de niye bugün o zaman...
Kendimizi avutmuyoruz biz bu kupayı anlımızın akıyla aldık istersek hergün göz önüne koyarı.Hem sayfa bizim değil mi? size ne kardeşim? istediğimi koyarım...Nusret sen yakında benden sopa yican hııııı >
Tabi canım, sayfa sizin sayfanız, istediğinizi koyarsınız. Bize ne ki ya. Allahım yarabbim... ( Sopadan kurtulmam için yeter mi acaba )
HAYIR NUSRET YETMESS > SABAHTAN BERİ UĞRAŞION KAFAYA TAKTIM SOPA ATMADAN RAHATLAMICAM BEN > :D :D HER AN Bİ YERLERDEN ÇIKABİLİRM KOLLA KENDİNİ
Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-23-2008, 03:04   #22
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
oguzdesouza Nickli Üyeden Alıntı
Anlayamadığım nokta bu kadar fark yediğiniz maçtan sonra hala nie eski başarılarınızı ortaya koyuyorsunuz.

Açıkça söyleyin,yenilgiyi kaptmak için böyle bi şey yaptığınızı..
Aynı şeyi Ayşegül' le tartıştık bugün. Ben dedim kendinizi avutuyorsunuz. O dedi gurur tablomuzu ortaya koyuyoruz. İyi güzel de niye bugün o zaman...
Kendimizi avutmuyoruz biz bu kupayı anlımızın akıyla aldık istersek hergün göz önüne koyarı.Hem sayfa bizim değil mi? size ne kardeşim? istediğimi koyarım...Nusret sen yakında benden sopa yican hııııı >
Tabi canım, sayfa sizin sayfanız, istediğinizi koyarsınız. Bize ne ki ya. Allahım yarabbim... ( Sopadan kurtulmam için yeter mi acaba )
HAYIR NUSRET YETMESS > SABAHTAN BERİ UĞRAŞION KAFAYA TAKTIM SOPA ATMADAN RAHATLAMICAM BEN > :D :D HER AN Bİ YERLERDEN ÇIKABİLİRM KOLLA KENDİNİ
Ne yapalım, biz de yeriz bir kere sopa. Ne olacak ki. Madem herhalükarda sopa yiyeceğiz. Kendinizi avutmak için iki de birde UEFA kupasını sürmeyin piyasaya. Bizim ligimiz Uefa değil, Champıons League...
Alt 02-23-2008, 03:06   #23
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Bizim ligimiz burası...

Alt 02-23-2008, 03:08   #24
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Sizi de görücez bakalım az kadi ne kadar da güvenşosunuz kendinize ama o günde ağlamazsınız umarım
Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-24-2008, 20:56   #25
Kullanıcı Adı
berat_2107
alanıma laf yok.laf atanlar geçmişe ve müzelerine baksınlar lütfen.rica olunur
berat_2107 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)