Alıntı:
nusret Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Susmak Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
nusret Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle iyi niyeti suistimal etme. Neyi nerede yapacağıma sen karar veremezsin. Bu asice yazdığın mesajları kendi forumunda da yazabilir misin çok merak ediyorum.( Örn. meydanı boş buldun ) Çok pardon ama burası kimin meydanı...
Arkadaşım bana sadece şunu cevabını ver. Müslüman cemaatler neden başka müslüman cemaatleri sevmezler? Sen Kuran' a ve sünnetlere göre İslam' ın gereklerini yerine getir de istediğin müslüman cemaate uy. Neden hep birbirimizi ensesinden tutup alaşağı etmeye çalışıyoruz?
|
Kardesim Cematler diger Cematleri neden Sevmez?,öyle birsey yok,sahsen ben severim diger cemaati,sadece yanlislarini da söylerim.
|
Ne demek öyle birşey yok. Gülen cemaatindekiler Süleyman' cıları kötüler, Süleyman' cılar Milli Görüşçüleri, Mill Görüşçüler Gülen Cemaatini vs. vs. Listeyi daha da uzatabiliriz. Benim kafam almıyor arkadaş... Neden ?
|
Nusret bey konuyu biraz carpittik amma neyse,süleymancilar Secimde kimlere destek verdiler?,Nur Cemaati Akp Kurulmadan önce kime oyunu verdi?, bu sorunun cevabini biliyorsan cevabi biliyorsundur Cemiyetlerin Hedefi ne olmali?,ne icin salismali?,eger saydigin cemiyet Bir tarafta Islami,adaleti getirmek icin cabalayan Parti yi yerden yere vururken Ecevit e sahipn cikarsa, o zaman sevmem,elestiriirim.