Alıntı:
Necip Fazil Nickli Üyeden Alıntı
Masuma bir gaf demek ki ...
Yahu muhterem, Peygamber Efendimiz Münafıklığın alemetlerini sayarken, 3 şeyin içerisine birde " Yalancılık " ğı katmıyor mu ? Sonra Yumakoğlulları kendi şahsi adına değil, partisinin adına konuşma yapıyor, nasıl ben bunu partisine mal etmem ?
Hadi bu hataya düştün, bir özür dile. Bunu gazetenden kaldırtmana ne gerek var? Bu işler çocuk oyuncağımı ? Ben şimdi Milli Gazete'nin yazdıklarına nasıl inanayım ?
Partizan zihniyetle düşünmeyin, biraz Müslüman sıfatınızla düşünün.
VesseLam
|
Yahu yusuf kardes sende o konuyu önemli malzeme bulmus gibi hava atiyorsun, takinti yapmis gidiyorsun,cok mu önemli diyelim ki Osman yumakogullari o idda yi bilincli atmis ve senin sözüne göre yalan söylemek ile Münafik olmus,sana soruyorum o idda nin memlekete zarari ne faydasi ne adam kanmis inanmis ortaya atmis ve cahillik yapmis yani hata yapmis,amma velakin yine bu hata ile kurtulmus,simdi ben akp li milletvekillerin sözlerini ,Gaflarini,yalanlarini sayacak,olsam Osman yumakogularini hatasi deve de kulak kalir,ve kaldiki Peygamber efendimize hakaret eden papanin ayagina sizin lider gitmedimi? ve daha neler bunlara ne yakistirma yapacaksin cok meral ediyorum?, (Cook hatali insanlar baskalrin kücük hatalarini büyük olay haline getirillermis)