|
|
#11 |
|
GÜZEL BİR ANKETMİŞ 1-Saat kaç ? 21: 10 2-İsim? ŞEYMA 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 16.04- KOÇ 4-Dövmen varmı ? ASLA OLMAZ. DİNEN OLMASI MÜMKÜN DEĞİL. 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? BİR TEK AŞK BİLİRİM ... ALLAH VE RESUL AŞKI .. HİÇ AŞIK OLMADIM . 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? HİÇBİRİ. 8-Tercih ettiğin rakam ? YOK 9-Sevdiğin müzik türü? GENELDE İLAHİ DİNLERİM AMA ARADA SIRADA TÜRKÜ VE TÜRK SANAT MÜZİĞİDE DİNLERİM.. 10-En sevdiğin çiçek ? PAPATYA 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? YORUM YOK. 12-Sevdiğin renkLer? BEYAZ, PEMBE, TURKUAZ, YEŞİL. 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? TEK İSTEĞİM ALLAHA LAYIK KUL OLMAK. KENDİMİ DİNİ HAKKIYLA YAŞAYAN BİR MÜSLÜMAN OLARAK GÖRMEK İSTERİM. 14-A$ıkmısın? HAYIR . 15-AiLeiLen mi tek mi? AİLEMLE 16-Tuttuğun takım ? YOK 17-OLmazsa oLmazın ? BU DURUMA GÖRE DEĞİŞİR. NET BİR ŞEY SÖYLEYEMEM. 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? VAR EVET.AMA GÖNÜLLERİMİZ BİR ÇOK ŞÜKÜR. 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? YORUM YOK 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? YAŞADIĞIM İÇİN ŞÜKREDERİM. 21-En nefret ettiğin hareket? YORUM YOK 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? KENDİM OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM RABBİME ŞÜKÜR. 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? ---- 24-Takma adın ? YOK 25-En sevdiğin spor? YOK 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? YERİNE GÖRE DEĞİŞİR . 27-Konu$tuğun diLLer? --- 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? CANIM KELİMESİNİ ÇOK KULLANIRIM. 29-$imdi saat kaç? 21:25 30-hangi okulda/lise de okuyorsun?? DIŞARIDAN ÜNİVERSİTEYİ VERMEYE ÇALIŞIYORUM İNŞAALLAH . |
|
|
|
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|