|
![]() |
#1 |
![]() 1-Saat kaç ? o kadar ayrıntı vermem
2-İsim? Murat 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 22 Ekim 1985 Terazi 4-Dövmen varmı ? İğrençsin moderatör 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? No Problem 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? Kesinlikle hayır! Ayran - Çay - Salep 8-Rakam? Rakamlara Karşı Laikim 9-Sevdiğin müzik türü? Klasik - Ezgi 10-En sevdiğin çiçek ? Manolya 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? KAHVE AĞZIYLA SİYASET 12-Sevdiğin renkLer? Bordo Turuncu 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? Allah Kerim derim 14-A$ıkmısın? :-) 15-AiLeiLen mi tek mi? Aile 16-Tuttuğun takım yöremin takımı TRABZONSPOR 17-OLmazsa oLmazın? Gözlüğüm 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? İskender 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin? ... 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? Memleket 21-En nefret ettiğin hareket? Faşist Düşünce 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? Şükürler olsun 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? düşünüyorum 24-Takma adın ? isterdim 25-En sevdiğin spor? Futbol - Açık Tenis 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? Açıksözlü - Sade (Janjanlı mekanları sevmem) 27-Konu$tuğun diLLer? Türkçe - Rumca (Kürtçeyi bilmek isterdim) 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? inanılır gibi değil 29-$imdi saat kaç? çok ısrar ettin 15:30 gibi 30-hangi okulda/lise de okuyorsun?? Aöf Lisans 2.sınıf
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|