|
|
#21 |
|
Film :Godfather 1,2,3
Kitap : suç ve ceza Fikir Adamı :gazali Dizi :yok Aktör :Al paçino-de niro Aktirst :salma hayek Şarkı :pavorotti-o sole mio.. Şiir : kendiminkiler Şehir :sevilla-kudüs-venedik- Ders :boş olan Hayvan :at Mekan :kordon boyu Zaman dilimi:21:45 İş :öğretmanlik Bilgisayar oyunu:Championschip manager 03-04 Yemek :pismis yemek Sporcu :T-mac-Alex Şair :ben&kendim Yazar : Dostoyevski |
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Film: Çağrı
Kitap: Amerika Bizimdir Fikir Adamı:Seyyid Kutup Aktör: Şener Şen Şarkı: Kara Gözlüm Şiir: Çanakkale Destanı Şehir: Trabzon Ders: Tarih Hayvan: Köpek - İnek - Kirpi Zaman Dilimi: Sabahın Nuru Bilgisayar Oyunu: ... Yemek: Kurufasülye Pilav Şair: Mehmet Akif - Necip Fazıl - Sezai Karakoç Yazar: Fatma K. Barbarosoğlu Sporcu : Hami Mandıralı |
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Film: 60 second, melekler şehri, titanic
Kitap: Kendini bulanmı arayan adammı neydi abilerde okumuştum harika ![]() Fikir Adamı: Gülen hoca efendi, adnan menderes Dizi: Kurtla vadisi pusu, yaprak dökümü :D Aktör: nicolas cage Aktirst: ... Şarkı: Çookk müziksiz olmaz.. Şiir: pek öle yoktur genelde kendim 2-3 cümle yazarım.. Şehir: ERZİNCAN beee :D Ders: Rehberlik beden :D Hayvan: çakal :D porsuk :D civciv :D Mekan: Üsküdar ulaaaaa :D Zaman dilimi: gece 1 den sonra İş: boştayım :D Bilgisayar oyunu: pek aram yoktur ama cs oynarım :D Yemek: offf mantar,bamya hariç hepsini yerim :D Sporcu: Hakan şükür, ertuğrul sağlam, hakan ünsal Şair: necip fazıl Yazar... |
|
|
|
|
#24 |
|
Film: Leon,Godfather serisi ve Çağrı
Kitap: Düzceli Mehmet Fikir Adamı: MALCOLM X Dizi: Sınıf (bitti malesef az izlendiği için) :'( Aktör: Vin Dıesel Aktirst: aklıma gelmiyor Şarkı: Sagopa Kajmer - Baytar Şiir: Necip Fazıl Kısakürek - Zindandan Mehmet'e mektup Şehir: İstanbul-Eskişehir-Ankara Ders: yok Hayvan: Aslan Mekan:İstanbul - Ortaköy Zaman dilimi: 23:00 - 04:30 İş: hosttt :D Bilgisayar oyunu: Call of Duty serisi Yemek: bezelye,mercimek çorbası,taze fasulye,pilav Sporcu: Metin Oktay,Ümit Kara,Hakan Şükür,Bülent Korkmaz Şair: Mehmet Akif Ersoy ve Necip Fazıl Kısakürek |
|
|
|
|
#25 |
|
Film--- frekans
Kitap--- efendi: soner yalçın Fikir Adamı:--- hasan karakaya Dizi--- karayılan Aktör--- olgun şimşek [size=10pt][size=10pt]Şarkı--- LİNKİN PARK:WHAT I'VE DONE[/size][/size] Hayvan:--- at Mekan:--- ali sami yen Zaman dilimi:--- seher vakti Bilgisayar oyunu:---nfs Yemek---patates kızartması Sporcu---- hakan şükür,metin oktay, eto'o daha çok var da kim yazcak şimdi buraya |
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Film-----> fight club
Kitap-----> nutuk Fikir Adamı-----> atatürk Dizi-----> avrupa yakası Aktör-----> bruce wills Aktirst-----> nicole kidman Şarkı-----> vasiyet Şiir-----> mustafa kemal (attila ilhan) Şehir-----> antakya Ders-----> felsefe Hayvan-----> kuş Mekan-----> evim... Zaman dilimi-----> sabahın körü... İş-----> yazarlık... Bilgisayar oyunu-----> call of duty serisi Yemek-----> taze fasulye Sporcu-----> kobe braynt Şair-----> attila ilhan Yazar-----> attila ilhan |
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Film:Charlie'nin ÇİKOLATA FABRİKASI...
Kitap:Necmi Aytan'ın muhteşem kitabı Kravatlı akrep.. Fikir Adamı alla her önüme gelenden fikir alıyorum ama kendi kafamın dikine göre hareket ediyorum Şaka şaka.. Peygamberimiz hz. Muhammed(sav) en güzel fikir insanı.. Ondan sonrada Halid'i bağdadi hazretlerinin fikirlerini seviyorum.. :![]() Dizi:Avrupa yakası.. onun dışında bişe izlemem.. ![]() Aktör:jhoney deep Aktirst:enime girecek kapasitede ve yetenekte bir bayan aktrist olmadı henüz.. Ben tek geçerim.. ![]() Şarkı:Konuşamıyorum(İlhan İrem) ve Gitarımın içindeki cin(Erhan güleryüz) Şiir:Kendi şiirim.. ;)Şehir:İstanbul ve İstanbulun yavrusu İskenderun.. birde Mardin.. çok oldu demi.. :-\ ![]() Ders:Edebiyat Hayvan:Tavuklar.. koşarken onları izlemeye bayılıyorum.. Mekan:deniz kıyısında yemyeşil olan her yer.. ![]() Zaman dilimi:Gece..İnsanın kendisiyle başbaşa kaldığı,bol bol dua ve istiğfar edebildiği en güzel zaman bence.. ![]() İş:Fidanlarımla vakit geçirmek en güzel iş..Onları çok özledim.. :-[ dilerim çabuk kavuşuruz.. :-[ :'( Bilgisayar oyunu: bilgisayarda oyun oynamam.. Yemek:Ne olursa yirim.. bir gün yemekten infilak etcem.. :-\ ![]() Sporcu:Hakan şükür.. ;) Şair:Mehmet Akif,Nazım Hikmet ve Necip fazıl.. Yazar:Emine şenlikoğlu ve hakikat kitabevinin tüm yazarları.. Yönetmen: Quantino tarantino.. Bakan:Cemil çiçek,Binali yıldırım.. ![]() Milletvekili:Sadulllah Ergin,Abdulkadir Aksu.. ![]() Tatlı: ÇİKOLATA.. Ülke:Mekke,Mısır.. Site:Halidiye.com Sanatçı:Mustafa Cihat Şimdilik bu kadar..Aklıma gelirse eklerim.. 8) 8) 8) |
|
|
|
|
#28 |
|
ben bu hayat herşeyi severiö :-\
|
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Film------------Cennet gibi,Aşkın peşinde.
Kitap--------------Leyleklerin uçuşu (Jean Christophe Grange) Dizi---------------Yaprak dökümü,parmaklıklar ardında. Aktör-------------Haluk Bilginer,Antonia Banderas,George Clooney, Şarkı------------- Aslında o kadar çok varki ama bu aralar " Fikrimin ince gülü." Şiir--------------Bekleyen (N.F.Kısakürek )İşte ben (Ü.Y.Oğuzcan) Şehir-------------Aziz İstanbul'um. Hayvan-----------Renk desende belirterek tekir kedi diyorum. Mekan------------Çamlıcada osmanlı esintileri taşıyan bir restorant var orayı seviyorum,mekanlardada konforlu alanlar tercihim. Zaman dilimi-------Gece 2'den sonra kendimi bulurum en sevdiğim zamanlardır Bilgisayar oyunu---Still Life Yemek-------------Fast food ve zeytinyağlı yaprak sarması. Şair----------------Büyük şairlerimizi saymazsak, Ümit Yaşar Oğuzcan. |
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
en sevdiğim;
şair;nurullah genç-mehmet akif ersoy-atilla ilhan-murathan mungan-orhan veli kanık-ahmet haşim-yahya kemal beyatlı.... |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|