![]() |
#11 |
![]() 1-Saat kaç ? 00:49
2-İsim? Sevde 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 04-04-1988 =Koç : ![]() 4-Dövmen varmı ?Hayır çünkü dini açıdan uygun değil,ancak hint kınası kullanırım. 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? İkisindende uzak durmaya çalışıyorum yok olmuyorsa Cola Turca 8-Tercih ettiğin rakam ? 3 9-Sevdiğin müzik türü? Türk sanat müziği,arap yunan ve ispanyol müziği 10-En sevdiğin çiçek ?Kamelya ve Orkide 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? Saygı ve seviyeden yoksun sohbetler.. 12-Sevdiğin renkLer? Kırmızı ,siyah ve lacivert. 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? Manevi açıdan çok daha iyi bir yerlerde ve bir sanatçı olmayı arzu ediyorum. 14-A$ıkmısın? Hayır 15-AiLeiLen mi tek mi?Elimde olsaydı tek olurdu. 16-Tuttuğun takım ? Galatasaray :-* 17-OLmazsa oLmazın ? İnançlarım ve Ak partim 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? Ayşegül,izmirde yaşıyor. 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? Zamanı;nostaljiyi seviyorum eski zamanda yaşamak isterdim. 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey?Yine mi sabah oldu? Ne olur beni burda yok farz edin biraz daha uyumak istiyorum. 21-En nefret ettiğin hareket?Saygısızlık ve kendini üstün görerek haksız eleştiriler yapılması. 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin?İyi böyle sanırım,ne bileyim herkez bana böyle alışkın sonuçta 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? Hayat çok zor :-\ 24-Takma adın ? Nazende ve kısaltmaları ,Gözbebeği (ismimin anlamı olduğu için) 25-En sevdiğin spor? Savunma sporları hoşuma gidiyor birde eskrimi artistik buluyorum. 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? Utangacım :-[ :-[ :-[ 27-Konu$tuğun diLLer?Arapça 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? Fevkaladenin fevkinde,halet-i ruhiyye :D 29-$imdi saat kaç? 01:03 30-hangi okulda/lise de okuyorsun??Resim kursu alıyorum. |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|