![]() |
#11 |
![]() En İyi Aktif Üye:kamusalmışşş....türkkızı...yalçın abi..antienflamatuvar
En İyi Yardımsever Üye:dolunay kadim En İyi Ciddi Üye:mavera ;) En İyi Şair Üye:hudai...ah ah abi gelse bi En İyi Çok Rastladığınız Üye:antienflamatuvar...nusret...türk evladı...feyza...kamusalmış hepsini yazmıyim valla sıkıyo ;) En İyi Sevdiğiniz Üye:ooooo isim vermiyim hepsi En İyi Fanatik Üye:oguz... akşavaşçı En İyi Tatlı Başbelası üye: :-\ En İyi Geveze Üye:Rdönmez :D En İyi Karizmatik Üye:süleyman binti muhammet En İyi Kibar Üye:ben :D En İyi Komik Üye:aksa abi...kelebek En İyi Daimi Üye:beeeen : ![]() En İyi Hızlı Paylaşım Üye:özgün genç...mavera...aktunahan En İyi Yavaş Paylaşım Üye: ![]() En İyi Paylaşımcı Üye: En İyi Sevilen Üye:herkes herkes kırmiyim şimdi En İyi Sevimli Üye:mavera....duyguseli...neşe...ve tüm galatasaraylılar : ![]() En İyi Sinirli Üye:herkesde bir sakinlik var nedir ya bu işin sırrı :P En İyi Kültürlü Üye:ceyhanli ![]() En İyi Sabırlı Üye:ben ![]() En İyi Sakin Üye:ümitli bekleyiş En İyi Bayan Üye:ümitli bekleyiş....hale...hıfzılisan...duyguseli...ismiha n ...sümeyra..ak kelebek sayamadıklarımda kusu bakmasın En İyi Erkek Üye:özgün genç...mavera....türk evladı..antienflamatuvar..akşavaşçı ..yalçın...oguz...evipates...nusret..fatih44..ibra him44 En İyi İmza:En İyi Nick:ben 8) En İyi Efendi Üye:maaaşallah herkes :D En Muhalefet üye:varmı ya :-X En Bilimsel üye: En Tekrarcı üye: En iyi en küçük üye:oguuuz...rdönmez En Çok istekte Bulunan Üye..bilmem |
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|