![]() |
#11 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Zamanında Bülent Ecevit de desteklediğini söylemişti peki ona niye bir şey olmadı
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() bülent ecevit zaten bir ermeni idi onun kabullenmesinin ülkeye bir zararı olmazdı çünkü yarın bir kalemde silebilirdi
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() fethullah gülen okulları dediğiniz okullara o isim verilmiyor, "türk kolejleri" deniyor. genelgede de büyük ihtimalle bu isim geçmiştir ve türkiye cumhuriyeti dışişleri bakanının destek istemesi de son derece mantıklıdır. hatta bu, dışişleri bakanlığının yapması gereken önemli bir görevdir. çünkü bu okullar, dünyanın birçok yerinde türkiyeye sevgiyle bakan gençler yetiştirmektedir. bayrağımızı ve milli marşımızı her yere götüren bu eğitimciler tabii ki desteklenmelidir.
bu da diğer iddialar gibi saçma, bu sebepten parti kapatmak, hasta tedavi ettiği için doktoru işten çıkarmak gibi mantıksız bir SAÇMALIK olur.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() Yurt dışında Gülen'in teşviğiyle açılan okullara devletin zaten dönem dönem desteği vardı bu yeni bir durum değil yani
Okullarda ki etkinliklere Büyükelçiler katılır mezuniyet törenlerini de izlerlerdi O okulları din okulu gibi görmüyoruz Türkiyeye Türklüğe ve kültürümüzün anlatılmasına dilimizin yaygınlaşamsına katkı yapan kurumlar Gül ün okullara destek vermesi gayet doğal Hemen hemen bütün siyasiler geçmişte yutr dışında bu okulları en az bir kez ziyaret etmiştir Ve GüL ü yargılamak kimsenin haddi değil Okadar da uzun boylu değil, savcı görevden alınabilir buda ihtimaL |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() ya mevzu zaten okulların desteklenmesi falan değil, bizim ayağımızı kaydırmaya çalışıyorlar!!!
bizede sakin olup gelişmeleri takip etmek kalıyor... ben kapatılacağına inanmıyorum ayrıca bugün gazetede birşey okudum köşe yazarı diyorki; "Ak Partiye vurulan her tokat onu daha çok güçlendiriyor..." bu düşünceye sonuna kadar katılıyorum bize atılan her tokat onlara yumruk olarak geri dönüyor ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() arkadaşlar cumhurbaşkanı anayasanın 105. maddesinden (vatana ihaney) başka sebeple yargılanamaz korkmayın hiç bişeu olmayacak
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() ben de başka bi açıdan bakıyım olaya lütfen kaynak yazmayı unutmayalım ;)
|
|
![]() |
![]() |
#19 |
![]() Sayın Gül'ün yargılanması için 184 milletvekilinin istemesi gerekir. Ve suçlu kabul edilmesi için ise 412,5 Milletvekilinin kabul etmesi gerekir, Suçlu olduğunu.
Savcı kendini 412,5 Milletvekili yerine koyuyor. Ve anayasal suç işliyor. Bi tane şovmen vardı Başbakana anayasayı ihlal ettiğini biliyormusunuz diye soruyordu. Birisi şuna para versinde aynısını Savcı içinde desin ... Allahım ne günlere kaldık. Allaha şükür'ki halkımız kimin doğru, kimin eğri olabildiğini görebilecek kudrete sahip... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|