İETT otobüslerinde unutulan eşyalar açık artırmayla satışa çıkarılıyor...
Alıntı:
hipermuhafazakar_sağlıkçı Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
hipermuhafazakar_sağlıkçı Nickli Üyeden Alıntı
Bende bir keresinde cep telefonumu düşürmüşüm otobüste..Nokia 3650 ydi 150 küsür milyona almıştım galiba 2-3 sene önce.. İkindi vakti evimi aramışlardı telefonunuzu düşürdünüz diye, akşama doğru şehreminindeki tramway parkından almıştım Orasıda İETT'nin garajı aynı zamanda ve bizim eve 10-15 dk mesafede.
Vaybe böyle enayiler varmiydi gibi klasik bir tepki vermeyecegim 8)..Demekki böyle hak, hukuk bilen güzel insanlardan biri size rastlamis kardes, senin adina sevindim..
Biz geniş anımızda Allahı hoşnut edersek hakkı hukuku gözetirsek Allah bizim dar anımızda bizi kollar, yardım eder. Bende bişeyden ötürü heralde kollanmışım Toplumumuzda tarihe geçmeyi hakeden çok insan var. Özellikle eminiyet görevlilerimiz..Öyle fedakarlarlada dolu ülkemiz
Bu yüzden emniyet teskilati birilerinin hedef tahtasinda cünkü o teskilat isinin hakkini veriyor, gerekeni yapiyor, eyyamcilik yapmiyor, siyasi borozon olarak kullanilmiyor o yüzden birileri f tipi teskilatlanma diye gönderme yapiyor f yi anlamayanlara acilimini yapabilirim ;)