|
![]() |
#1 |
![]() SENSİN ANNE
Gözlerimdeki keder mi? Hasretin tabi ki anne Ne kadar bilmiyorum Ne kadar geçeceğinide Kokunu sineme çekmeyeli Ruhumda ki huzur mu? Sesinin bıraktığı kırıntılar yeter ya! İçimdeki sırlar Anlatmak için çırpındığım gecelerde Yoktun yanımda Duruyolar yanımda Anlatacak güven dolu gözler bulamadım Seninkiler gibi Artık masalda dinlemiyorum Sıcacık yatağımda Üzerime düşen kartanelerini andıran Yumuşacık sesin gibi değil Hiçbie ses Yazın kavurucu güneşi bile Gül dudaklarında ki bir gülüş kadar Isıtmıyor beni Dmamarlarımda dolaşan kan Kalbimde hissettiğim mutluluğu Bedenimin en ücra köşesine Taşıyabiliyor mu sensiz anne Gözlerim değersiz misketler gibi Donuk bakarken Nasıl da yakutlara dönüşüyor Sen sahneye çıkınca anne Sonbaharda ağaçların döktüğü Sarı gözyaşları gibi Dört mevsim yaprak döküyorum Sensiz kalınca anne Hergün içime çektiğim nedir biliyor musun? Yağmur sonrası toprak kokusu mu Ya da akşam saatlerinde Denizin sunduğu yosun kokusu mu Ördüğün örük yok belki Ama ellerinin kokusu hala saçlarımda Ve saçlarının parıltısı hala gözyaşlarımda Bütün istediklerimi koydun avcuma anne Ama kapartamıyorum avucumu Çünkü benim istediğim senin Bana verdiklerin değil SENSİN ANNE Yalnız SEN… ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|