Aysun Kayacı: Ağzıma tüküreyim
Az önce rast geldim bu yayına.Heman yanında bir tane fosilleşmiş,takma dişleri ha fırladı ha fırlayacak olan beyaz saçlı nine diyor ki ''80 yıllardan itibaren gençlerin önünü kesiyorlar''.Kast ettiği hükümet.Acaba bu fosil yaşına bakmıyor mu diye merak sardım,kalk o koltuktan gençler otursun.Ha unutmadan,aysun kayacı 80 doğomlu ya ordan bağlantı kurdu.
Diğer yandan bu fosil nine diyor ki: ''madımak otelinin altındaki restauranta hükümet bir çağre bulamadı ama muhsin ertuğrul tiyatrosu yıkılıyorlar,bunu not etmek lazım''.Bilgisi olan varsa beni bilgilendirsin,bu fosil nine acaba ak parti hükümetinimi karalamakta yoksa ak parti hükümeti madımak otelinin altındaki restauranta çağremi bulammadı ? Yoksa bir önceki hükümetin suçu mu ? Bu restaurantla ne alıp veremedikleri var ? Yanan kişilerin etlerinin ordamı piştiğini düşünüyorlar ?
Haa şuda var,aysun kayacı yanlış anlaşıldım diyor,cümlesini bitirince müjde ar ''senle tartıştım benide eleştiriyorlar'' dedi.Müjde ardamı yanlış anlamış o an acaba :D
|