![]() |
#1 |
![]() TRT'DEN BİR İLK
Türbanının üzerine peruk takarak programa çıktı 06.04.2008 10:22:13 Dini içerikli programların sayısını artırdığı eleştirileri yöneltilen TRT, ’Hayat ve Din’ adlı programda, özel yaşamında türban takan Doç. Dr. Hülya Küçük’ü perukla ekrana çıkardı. Yapımcılığını Şahin Demiral, sunuculuğunu ise Halil Yıldırım’ın yaptığı program önceki gün TRT 1’de yayınlandı. Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Küçük, tasavvuf hakkında bilgiler aktardı. Uzmanlık alanı tasavvuf, Türk tarihi, İslam felsefesi olan Güzel’in konuşmasında ekrana, Mevlana Celalettin Rumi’nin sözleri geldi. Konuşmalar sürerken "Mevlana’nın cüppe ve sarıkla insan álim olmaz, álimlik, insanın zatında bulunan bir hünerdir" sözleri kullanıldı. HÜRRİYET Benim yorumum bir soru şeklinde : BATTI MI TÜRBAN ?
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() bu programı izledim.
![]() kendisi Öğretim üyesi olduğundan dolayı ve başörtüsü son zamanlarda çok göz önünde bulunduğu için takmış olduğunu düşünüyorum.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Başörtüsünün hakkını veremeyecek olan takmasın..Rabbinin rızası mıdır önemli olan yoksa başkaları ne der düşüncesimidir..? Ha başını açmış ha peruk takmış..İkiside aynı şey..Açık olsa yadırgamazdımda kapalı olupta böyle yapanları kınıyorum..
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Peruk konusu şüpheli zaten o başka konu
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Bende rast geldim az izledim programı.
Türban batmaz onlara,türban pisliklerin kullandığı bir kelime kullanmayalım,başörtüsüdür.Batanda başörtüsüdür. Geçenlerde bir yazar çıkmıştı TRT 1'e. ''kamusal alana türban girdi'' diye diye yırtmışlardı dört bir taraflarını.Laiklik elden gitti ya :D Neyse. Haber diye bunu yazıyor ya hürriyet daha ne diyeyim. Pislikler. |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Üniversitede zaruretten dolayı öyle dolaşıyor olabilir..Ama kalkıpta televizyona çıkmakta ne oluyor..? Buda iş icabımıdır..Davetlerine icabet etmeyip yerinde otursaymış daha iyi edermiş tvlere çıkacağına..Ben KINIYORUM şahsen, bu benim fikrimdir..Ben başörtülü değilim ama eğer takarsam başörtüsünü böyle oyuncak haline getirmem..Ya üslubuna göre takar hakkını veririrm,yada hiç takmam daha iyi..Allah için takıyorsan eğer Allah'ın istediği şekilde takacaksın..''Millet ne der,yasaktır,mecburum vb. anlayışıyla, Allah'ı değil kendi nefsini ve kulların koydurduğu yasakları düşünenleri KINIYORUM..Takmayan günahkardır çok çook iyi biliiyorum..Ama hakkını vermeden kirletenler daha büyük günahkardırlar..Rabbim dileseydi üstüne perukta takın demez direk açın derdi zaten..Yazık..
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Kanal D de de vardı ne demek istediler anlamadım zaten?
Artık malzeme bulamadıkça böyle şeylere sarıldılar demekki. Başörtülü çıksa bir sorun yok muş a getirdiler. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Hoş Başörtülü çıksaydı da bunun aksi bir haberini yapmazlardı diye düşünüyorum ..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Evet maksat o olunca!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |