![]() |
#1 |
![]() Yanan bir gök ,kuru bir toprak,karaya demir atmış bir kayık..sessiz çığlığı olan bir deniz.. Herşey mükemmel..
![]() Gökyüzünün kurşun gibi ağır, ateş gibi kızıl hâli ve dalgalarla boğuşan teknenin mücâdelesinin fotoğrafa yansıması insanı hayretler içinde bırakıyor.. ![]() Yeşil bir denizde, gövdesine yorgunluğunu ve hatıralarını bindirmiş, hala yüzüyor gibi...Gökyüzü düşüncelerimi doğruluyor gibi... insanı yolculuklara çıkartan bir görüntü.... ![]() Arka planda sudaki tekneler ve ön plandaki suda yüzemeyen kayığın yalnızlığı ve çaresizliği. Ve bu yalnızlık ve çaresizliği anlatabilen muhteşem renkler.. ![]() Düşümü çaldırdım; hükümsüzdür! boyası akan rüyalar gibi, ruhu bulanan düşüncelere denk... uykunun onulmaz mahremiyetinin gerçeği akışı kadar ürkütücü ve gerçeğe soyunamayacak kadar nihavent makamında... sözün yetişemeyeceği bir susmada, gölgenin boy edemeyeceği bir soyutlukta... ruh, toprak olur mu? ![]() Terkedip giden mi suçlu peki ,yoksa kalıp sırtını dönen mi ? Yağlı boya tadında ,ayrıca kara kalem çizgisi güzelliğinde harika bir fotoğraf. İşte mavinin huzur verici güzelliği ve eşsizliği.. ![]() Benim hoşuma gitti paylaşmak istedim.Umarım beğenirsiniz. :-*
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Anlaşılan forumda kimseyle zevklerim aynı değil. :'( :'(
|
|
![]() |