![]() |
#1 |
![]() ![]() Doğacak bebek doğumdan bir gün önce Allah ile görüşür ![]() ![]() ![]() ![]() Allah’ım dünyaya gideceğim ve orada ne yapacağımı bilmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Ben senin için bir melek yarattım ve o seninle ilgilenecek ![]() Allah ım onların dilini bilmiyorum.Onlarla nasıl anlaşacağım, nasıl iletişim kuracağım ![]() Senin için yarattığım melek, sana onların dilini öğretecektir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allah ım duyduğum kadarıyla dünyada çok kötülükler varmış. Onlarla nasıl başa çıkacağımı bilemiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Senin için yarattığım melek, seni canı pahasına kötülüklerden koruyacaktır. Merak etme ![]() Allah ım sana tekrar nasıl döneceğim? ![]() ![]() ![]() ![]() Senin için yarattığım melek , bana nasıl döneceğini sana anlatacaktır ![]() ![]() ![]() ![]() Derken melekler gelir ve dünyaya gitme zamanının geldiğini söylerler ve çocuğu Allah ın huzurundan götürürlerken bebek tekrar sorar ![]() ![]() ![]() ![]() Allahım benim için yarattığın meleğin adı ne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adının önemi yok ![]() ![]() ![]() ![]() Ama, sen ona ![]() ![]() ![]() ![]() diyeceksin ![]()
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() çook güzel Rabbim meleklerimizin kıymetini bilenlerden eylesin.Onlara layık olabilmek duasıyla...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() AMİN
İNŞALLAH. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() melekler nasıl bizleri koruyup kolluyorlarsa annelerimizde aynısını yapıyorlar
onlar gerçekten bizim koruyucu meleklerimiz paylaşım için sağol |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ne kadar güsel bişeyyy
allahımmm sen bize bebeklerin değerlerini anlamayı nasip et yarabbim |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ELLERİNE SAĞLIK GÜZEL RESİMLER...
SELAM VE DUA İLE... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() çok güzel resimler Allahim bu dünya güzelliklerini bizede nasip et insallah paylaşım için tskler :-*
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|