|
|
#17 | |
|
Alıntı:
Ameller niyetlere göredir lafını herkes kendi düşüncesine kendine uyan tarafa çekiyor malesef..Bu konuda da katılmıyorum size..Benim niyetimde namaz kılmak var ama içimden gelmiyor kılmıyayım..Neden..?Niyet önemli efendim kılmazsamda olur.. ;) niyet önemliyse oruç tutmayada niyet edeyim ama tutmayayım çok susuyorum acıkıyorum..Allah biliyor ya içimi niyetim önemli..(!) ;) Bu gün sokağa adabıyla çıkan kadına kimse bir halt yapamaz kusura bakmayın..Tek başına sokak sokak dolaşmazsa kimse ellemez..Bu tehlike her yerde var evet ama bu kadınlar dışarı çıkmıyacak anlamına geliyor gibi bir söz etmemişim ben..İnsan kaderini kendisi çizer az çok..Her kadın taciz ediliyor diyorsunuz bunu hangi kanıta dayanarak söylüyorsunuz kanıt istiyorum sizden..Ben Rabbime binlerce şükür böyle bir şeyle karşılaşmadım..Ama kalkıpta barış gönüllsü olarak gelinlik giyip elin memleketine gidip elin adamını tahrik edersem herşey müstehaktır bana..Hakederim,,Ceremesinide çekerim.. Ve sonuç olarak yanlış olan olay değil kişilerdir..Olayın sorumlusu sadece sapık değildir..Kadında sorumludur sapıkta..Sapık vicdanını nefsine esir edip tecavüz etmiş..Allah cezasını versin..Kadında akılsızlığının kurbanı olmuş Allah hakettiği gibi muamele etsin.. |
||
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|