![]() |
#1 |
![]() Arkadaşlar, >>>> >>>>Bildiğiniz gibi basın yayın kuruluşları belli kurallar çerçevesinde >>>>habercilik yaparlar ve kullandıkları fotoğraflarda veya görüntülerde >>>>toplumu >>>>rahatsız edecek unsurlara yer vermemeye çalışırlar. Fakat bu demek değil >>>>ki >>>>ellerine ulaşan görüntü ve fotoğraflar yaşamın acımasızlığını olduğu >>>>gibi >>>>ortaya koymasın. >>>> >>>>Kimi zaman insanı allak bullak edecek bir görüntü haber servislerinden, >>>>fotoğraf editörlerinden, istihbarat servislerinden dışarı >>>>kaçabilmektedir. >>>> >>>>Aşağıda bu tür görüntülerden biri var. Bu mesajı ve görüntüyü size >>>>gönderip >>>>göndermemek üzerine çok düşündüm. Sonra kararı herkesin kendisinin >>>>vermesinin daha doğru olacağına kanaat getirdim. İster bakın, ister >>>>bakmayın. KARAR SİZİN. >>>> >>>>***** DİKKAT ***** UYARI ***** DİKKAT ***** UYARI ***** >>>> >>>>Bu tür fotoğraflara bakamıyorsanız mesajın aşağısına devam etmeyin. >>>> >>>> >>>>!!! >>>>!!! >>>>!!! >>>>!!! ![]() Dedim ama dikkatli olun diye :D :D :D :D :D
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Valla tek gözümü kapadım diğer gözümü kısarak baktım gece gece içim bir tuhaf olmasın diye ama ne göreyim :D
Öldüm gülmekten :D +1 :-* |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() çok kötüsünn
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |