![]() |
#21 | ||
![]() Alıntı:
![]() Bir söz vardır..Fıkrınızı değil ama fikrinizi ifade edebilme özgürlüğünüzü sonuna kadar savunuyorum diye ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |||
![]() Alıntı:
Fikiınizi değil ama fikrinizi ifade edebilme özgürlüğünüzü sonuna kadar savunuyorum... Kızgınlığım size değil 'Yalan Söyleyen Tarih' e... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() Mustafa İslamoğlu:
"78 yıl geçmiş olmasına rağmen, hâlâ ilgili arşivler kamuoyuna açılmamıştır. Gidin sorun isterseniz, eğer resmi ideolojiye iman etmiş bir "yeminli tercüman" değilseniz, size verecekleri tek cevap vardır: "Tasnif dışı". Ne demekse? "Yassak hemşerim"in adını "tasnif dışı" koymuşlar. Anladık "para iman ve günah gizlidir" de, bu kadar da gizli olmaz ki canım. Hem o dediğiniz, "tevbe edince Allah affeder" diye bireylerin günahı için geçerlidir. İyi de, devletin ruhu yok ki ahirete gitsin. O tevbe edecekse bu dünyada edecek. Benim "arşivler açılsın" talebimden vazgeçmem gerçeği öğrenmekten vazgeçmem anlamına gelmiyor. Bu, biraz "nasıl olsa arşivler çoktan steril hale getirilmiştir" diye düşünmemden kaynaklanıyorsa, biraz da alternatif kaynakların varlığını bilmemden kaynaklanıyor. Mesela "gizli İngiliz arşivleri" gibi." Biz devekuşu gibi yapsak da gerçekler yok olmaz ki... asimov çok teşekkür ediyorum. Olayın İngiliz Bağlantısı Nedir?.. http://www.mustafaislamoglu.com/maka...&Makale_id=683 Mustafa İslamoğlu - Şey Said Ayaklanması (Denge Yayınları 1991) kitabı.. mavera, Mustafa İslamoğlu'na güvenirim ve öğrenmek istiyorum diyordun ya |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
![]() devlet hata yapmış olabilir.Adamın damarına basmış olabilir.Ama hak savunmak için silaha sarılmak gerekmiyor...
HEle Said NUrsi hz dediği gibi ''Altıyüz sene İslamiyetin bayraktarlığını yapmış bu milletin torunlarına ' asla...! ŞEyh Said i bugün kimler savunuyor? youtube ye 'şeyh said' yazın,videoları izleyin...PKk lılar savunuyor...! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
![]() İstiklal Mahkemelerinde yargılanırken ben onun oyununa geldim diyerek birbirini satmış olan topluluğu kurmuş , İngiliz oyunuyla kardeşi kardeşe vurdurmuş bir vatan hainidir ...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
![]() asıl amaç kürdistan değilmiş.
dtp ve pkk nın ortaklaşa düzenledikleri POLİSİMİZE alçakça saldırdıkları mitinglerde,şeyh said ve saidi nursi fotoğrafları açmalarıda bence çok masumane.ordakilerin kürdistanla ne alakası olabilirki,DİMİ AMA ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
![]() Alıntı:
Şeyh Said kimdir,neyin nesidir hala anlamış değilim ama Bediüzzaman Said Nursi efendiyi araştırmanızı,okumanızı tavsiye ederim,okucak vaktiniz yok ise en azından youtube'deki 4 parçalık videoyu izleyebilirsin :-* |
||
![]() |
![]() |
#30 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|