Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 04-20-2008, 19:50   #11
Kullanıcı Adı
isimsiz
Standart utanmaz Türk! kızının ahlaksız teklifi
önce AHLAK VE MANEVİYAT. gençlerin elinden medineyet batılaşma adı altında nasılda imanlarını aldıklarının somut bir kanıtıdır bu. eğer gençlerden çaldıkları imanı geri vermezlerse (ki vereceklerinide zannetmiyorum) bu ülkenin sonu hayrı alemet değil. tabi kartel medya dizilerinde öyle şekillerde zinayı meşrulaştırdılarki hatta terbiyesizliğin hat safasına kadar varıp annelik gibi kutsal bir mesleğin arkasına gizlediler. çeşitli dizerle gençlerin bilinç altına zinanın modernlik olduğunu kazıdılar. böyle gençlerden nefret ediyorum MEDENİYET BUYSA YERİN DİBİNE BATSIN!!!!!!!
isimsiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-20-2008, 19:55   #12
Kullanıcı Adı
Eşref
Utangaç, çekingen, ufacık bir sözde bile yanakları al al olan Türk kızlarımızla; saygının, mertliğin , ne olduğunu bilen, laf gelmesin diye nişanlısıyla bile göz göze gelmekten çekinen, ince düşünceli, beyefendi erkekleri düşünüyorum. Nerelerden nerelere..
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-20-2008, 19:55   #13
Kullanıcı Adı
Kırık_Çocuk
Alıntı:
dilek Nickli Üyeden Alıntı
böyle insanlarda var yok değil ancak bence Türk değildir bu zat, yok hayır imkan veremiyorum aksi bi duruma >
Eger nüfus kagıdında TÜRKİYE CUMHURİYETİ vatandaşı yazıyorsada kanını araştırın derim ;)

Allah hepsini ıslah etsin...
Niye Türk beşer değilmidir? kutsal suda filan yıkardığına inanıyosan o ayrı...
Kırık_Çocuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-20-2008, 20:05   #14
Kullanıcı Adı
dilek
Alıntı:
Black_MeTaL Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
dilek Nickli Üyeden Alıntı
böyle insanlarda var yok değil ancak bence Türk değildir bu zat, yok hayır imkan veremiyorum aksi bi duruma >
Eger nüfus kagıdında TÜRKİYE CUMHURİYETİ vatandaşı yazıyorsada kanını araştırın derim ;)

Allah hepsini ıslah etsin...
Niye Türk beşer değilmidir? kutsal suda filan yıkardığına inanıyosan o ayrı...
ben olması gerekeni söyledim arkadasım. özüne bakarsan kimseye yakışmayan bi durum sözkonusu ancak TÜRK ve MÜSLÜMAN olmanın ne demek oldugunu bilen bi GENÇ KIZ a yakışmaz bu.haa yapar ama YAKIŞMAZ!! Bizim örfümüz adetlerimize ters. herşeyden öte rezillik benim düşünceme göre...

sen olabilir diyosan oda senin düşüncen !!
dilek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-20-2008, 20:10   #15
Kullanıcı Adı
Kırık_Çocuk
türkiyede 70 milyon insan var.Hiçkimseyi aynı kefeye koyamazsın hepsinin parmak izi bile farklı düşüncelerinin farklı olması da doğal nitelkte.yakışır yakışmaz buna bişey demiyorum..
ama digerleri gib o da insan olduğuna göre ondan da beklenilebilir.bu kadar büyütmeye gerek yok..
Alt 04-20-2008, 20:19   #16
Kullanıcı Adı
dilek
sen hazmedebilirsin ama ben hazmedemem başlıga bakarsan demiş ki ;
Utanmaz Türk! kızının ahlaksız teklifi
ben bir Türk üm ve genç bir kızım!
ozaman başlık değişsin, niye ben laf getirteyim insanıma.
eğer bilinçli bi arkadaşımız olsaydı, yada batı toplumunu kendine benimsemiş bi insanımız olmasaydı, gerçekten TÜRK olduğunun bilincinde olsaydı, nerelerden gelip nereye gittiğini bilseydi inan bana şuan bu konu ve bu başlık burda olmazdı!!!
Alt 04-20-2008, 20:34   #17
Kullanıcı Adı
Kırık_Çocuk
ben hala boyle kimselerin her toplumda olabileceğini savunuyorum...kimsenin iradesini kontrol altında tutamazsın ki.. ona göre belkide çok normal bişey bu .. ben bunu anlatmaya çalışıyorum
Alt 04-20-2008, 20:39   #18
Kullanıcı Adı
politikaci
black_metal ... arkadaşr sen ne diyorsun..o böyle bir şeyin tarihiyle şnlanmış ve müslüman bir türk kızına yakışmaz diyor sen kişisel konuşuyorsun. iletişim kopukluğu işte
politikaci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-20-2008, 20:40   #19
Kullanıcı Adı
dilek
tamam haklısın ama ben olmaması gerektiğini ve doğru olanın bu olduğunu savunuyorum ;)
Alt 04-20-2008, 20:58   #20
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Alıntı:
benide_kapatın Nickli Üyeden Alıntı
Senin neyine John vesayet!

Hem bir de adam evli.!

Çağdaşım diye geçinen ama hayvani duygularının esiri olmuş çağ ve insanlık dışı .......,

yazık gerçekten.!
katılıyorum yazık bide çağdaş olacaklar....
gelsinlerde çağdaşlığı bizden öğrensinler...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)