![]() |
#11 |
![]() önce AHLAK VE MANEVİYAT. gençlerin elinden medineyet batılaşma adı altında nasılda imanlarını aldıklarının somut bir kanıtıdır bu. eğer gençlerden çaldıkları imanı geri vermezlerse (ki vereceklerinide zannetmiyorum) bu ülkenin sonu hayrı alemet değil. tabi kartel medya dizilerinde öyle şekillerde zinayı meşrulaştırdılarki hatta terbiyesizliğin hat safasına kadar varıp annelik gibi kutsal bir mesleğin arkasına gizlediler. çeşitli dizerle gençlerin bilinç altına zinanın modernlik olduğunu kazıdılar. böyle gençlerden nefret ediyorum MEDENİYET BUYSA YERİN DİBİNE BATSIN!!!!!!!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Utangaç, çekingen, ufacık bir sözde bile yanakları al al olan Türk kızlarımızla; saygının, mertliğin , ne olduğunu bilen, laf gelmesin diye nişanlısıyla bile göz göze gelmekten çekinen, ince düşünceli, beyefendi erkekleri düşünüyorum. Nerelerden nerelere..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
![]() Alıntı:
sen olabilir diyosan oda senin düşüncen !! |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() türkiyede 70 milyon insan var.Hiçkimseyi aynı kefeye koyamazsın hepsinin parmak izi bile farklı düşüncelerinin farklı olması da doğal nitelkte.yakışır yakışmaz buna bişey demiyorum..
ama digerleri gib o da insan olduğuna göre ondan da beklenilebilir.bu kadar büyütmeye gerek yok.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() sen hazmedebilirsin ama ben hazmedemem başlıga bakarsan demiş ki ;
Utanmaz Türk! kızının ahlaksız teklifi ben bir Türk üm ve genç bir kızım! ozaman başlık değişsin, niye ben laf getirteyim insanıma. eğer bilinçli bi arkadaşımız olsaydı, yada batı toplumunu kendine benimsemiş bi insanımız olmasaydı, gerçekten TÜRK olduğunun bilincinde olsaydı, nerelerden gelip nereye gittiğini bilseydi inan bana şuan bu konu ve bu başlık burda olmazdı!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() ben hala boyle kimselerin her toplumda olabileceğini savunuyorum...kimsenin iradesini kontrol altında tutamazsın ki.. ona göre belkide çok normal bişey bu .. ben bunu anlatmaya çalışıyorum
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() black_metal ... arkadaşr sen ne diyorsun..o böyle bir şeyin tarihiyle şnlanmış ve müslüman bir türk kızına yakışmaz diyor sen kişisel konuşuyorsun. iletişim kopukluğu işte
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() tamam haklısın ama ben olmaması gerektiğini ve doğru olanın bu olduğunu savunuyorum ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
![]() Alıntı:
gelsinlerde çağdaşlığı bizden öğrensinler... |
||
![]() |
![]() |
![]() |