![]() |
#40 | |
![]() Alıntı:
çiftciye destek yok diyorsan mazot destegi,ekilen araziye göre verilen para vs bircok destek var aslında da(sana bir örnek yoncayla ilgili teşvik maddelerine bak istersen ) haberiniz yok sizin yalan dolu anahaber bültenleriyle bunlar ögrenilmez ??köylerde neredeyse herkes traktörünü yeniliyor onun yerine inek alsınlar olmaz mı ?? diyorum ya gösterişe kaptırmısız kendimizi ![]() princ'e gelelim istersen ;galiba anahaber'lerde m.ali birand'ı izliyorsun sadece onun programında kuyruk vardı.gerçi princ fiyatlarının neden yükseldigini acıkladılar ama sadece görmek isteyenler görüyor..anlayacagın prinç'te de sıkıntı yok ... ben 7 yasımdan beri babamın yanında calısıyorum.türkiyenin üç bölgesine otomobil parcaları satıyoruz evet işler o kadar parlak degil ama cek ve senetlerin karsılıksız cıkışı nasıl oluyor biliyormusun ?? adam 15 milyarlık arabasını satıyor 45 milyarlık araba alıyor sonra da borcunu ödeyemiyor,olay bundan ibaret .. ekmege muhtac olanları bedava yemek dagıtan asevleri var oralara yönlendirebilirsin ... işsizlik verileri vermişsin onlar aslında biraz abartılı geliyor benim cevremde 1000 kişi var en azından işsiz olan 10 kişi yoktur.ama nedir sigortasız calışıyordur veya iş begenmiyordur vs su an bizim sektörde dürüst bir insasn olsun okuma yazma bilsin,yalan söylemesin 700 ytl artı prim'le işee baslar ve biz 2 yıldır böyle bir işçi arıyoruz !! ama adam yok ... ve son olarakta büyüme oranlarını yazmışsın..bu ülkenin büyümesini bile eleştirmşsin yazıktır günahtır.biraz insaf ülkemizin büyümesi uluslararası arenlarda bile örnek gösterilirken.hangi hükümet bu derece büyümelere muvaffak olabilmiştir,yani eleştirmek için eleştirmeyelim neredeyse ülkede fabrika kuruluyor topraklar betonlastırılıyor diyeceksiniz :D |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|