Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 04-30-2008, 19:24   #11
Kullanıcı Adı
Orhu_N_utu_Kuran
Standart Turhan Çömez & Güler Kömürcü Fotoları
ne olmuş yani nazi işareti yapmışsa koluna.nazileri herkes amerikan medyasından öğrendi.yenen taraf her zaman yenileni yargılar ve mahkum eder.netekim öyle oldu.nazi tarihini iyi bi okuyun önce.

eğer bu gün jet uçakları varsa,elektron mikroskpu varsa(ki elektron mikroskobu milyonlarca icadın yapılmasına vesile olmuştur),insanlar aya çıkmışsa bu hep nazilerin sayesindedir.

Orhu_N_utu_Kuran isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-30-2008, 19:39   #12
Kullanıcı Adı
cartman
Alıntı:
ozgun_genc Nickli Üyeden Alıntı
Nazi işaret değil mi o?
Hilal'in içinde Nazi işareti de ilk defa görüyorum, bu ne demek oluyor. Saf Türk ırkı mı?..
kendi acıklamasına gore alıntı yapıyorum.

Çoğu kişinin Faşist Nazi Almanyası döneminden aşina olduğu ‘gamalı haç’ olarak bilinen sembolün gerçek adı ‘OZ-KADER ÇARKI’ ya da yaygın tanımla ‘Svastika’dır ve bu sembolün aslında faşizmle ya da Hitlerle de ilgisi yoktur çünkü insanlık SUÇLUSU Hitler, ÖZ Türk sembolü de olan ‘OZ’u çalıp, deforme ederek kendine mal etmiştir. Svastika sembolü eski çağlarda Hinduizm’de de yaygın olarak kullanılmasına rağmen, sembolün kökeni Mayalar, Sümerlilere kadar uzanır (M.Ö 4000).

Svastika, sanskrit dilinde su (iyi) ve asti (olmak) yani; ‘iyi olmak, mutlu ve sağlıklı olmak’ anlamına da gelmektedir.

Svastika, Orta Asya medeniyet abidelerinin üzerinde, TÜRKLERE AİT çok sayıda kaya resmi, işaret, halı, kilim motifleri,çeşitli ev eşyalarında, damgalarda kullanılarak yüzyıllardan günümüze ulaşmıştır. Sembolün Türk medeniyetlerindeki adı OZ -öz- damgası/çarkı felek, kader çarkıdır.

Svastika önTürk göçleriyle Hindistan’a gitmiş, Hindular’da da kullanılmaya başlanmıştır.

Sembolün çıkış yeri Orta Asya medeniyetlerinde mistik, felsefi karşılığı; ‘öz’ü bulup ‘RAB’a erişmektir.
cartman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-30-2008, 19:40   #13
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Alıntı:
Orhu_N_utu_Kuran Nickli Üyeden Alıntı
ne olmuş yani nazi işareti yapmışsa koluna.nazileri herkes amerikan medyasından öğrendi.yenen taraf her zaman yenileni yargılar ve mahkum eder.netekim öyle oldu.nazi tarihini iyi bi okuyun önce.

eğer bu gün jet uçakları varsa,elektron mikroskpu varsa(ki elektron mikroskobu milyonlarca icadın yapılmasına vesile olmuştur),insanlar aya çıkmışsa bu hep nazilerin sayesindedir.

Bu onların her konuda haklı olduklarını mı gösterir anlayamadım.. ;) Aya çıkmak çok mu önemli insanlık için..? ;) elin gavuru bir iki icat yapıyor diye öpüp başımıza mı koyalım yani..? Yaptıkları icat sayesinde bir çok icat yapılmış diye bu onları her konuda haklı göstermez..Bence siz nazi tarihini iyi bir öğrenin.. ;) Milyonlarca insanı nasıl ne niçin katlettiklerini bir öğrenin bakalım.. Milyonlarca insanın eziyet gördüğü nazi kapmlarınıda unutmayın..Hangi akla hizmet bu..? Bir kaç icat yapmışlar diye her yaptıklarını destekleyelim o halde.. ;) çok güzel valla..(!) Yenen taraf yenilen tarafı yargılar ama adilce..O kadar insan haksız yere öldürülüp eziyet görüyorsa eğer,ve yenen taraf güçlü ise ezilen taraftan elbetteki daha çok ezecektir onları..Nazilerde haksız yere yaptğı savaştan geriye kalan insanları yargılamıştır evet..Ama haksız yere ve çocuklara dahi eziyet edecek kadar merhametsizce..Allah hepsinin belasını verecektir..Zalimlerin saltanatı gözleri açık olduğu sürece vardır..Oysa bizim saltanatımız gözlerimizi kapattığımızda başlar..Bunların hepsinin hesabı ödenecektir..Burda olmadı Ahirette.. ;) Müslüman kardeşine eziyet eden Kafire, destek veren müslümanlar(!)ın bidat ehli ve kafirlerden farkları yoktur..Gerisini anlayın artık..!!
Alt 04-30-2008, 19:59   #14
Kullanıcı Adı
_Yeniden_
Alıntı:

Bilim ve teknoloji alanında tüm dünyaya miras bıraktıkları, yapılan katliamların yenen taraf yenileni her zaman yargılar ve mahkum eder gibi bir ifadeyle takdire şayan olduğunu düşünmemiz adına yeterli midir?
Burdan şu çıkıyor ki siz Nazilerin ırkçı yönüne fazlasıyla hayransınız...
Ve ben soruyorum,
Sizlerin ifadelerinize göre İslam dini kuralları çerçevesinde yürüttüğünüz harekette, yani ülkücülükte, Nazilerin bu ırkçı yönüne sempati duymak yer almakta mıdır? Eğer yer alıyorsa dinimizle çeliştiğinizi belirtmeyi bir borç bilirim çünkü dinimizde ırkçılık kesinlikle haramdır...
_Yeniden_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-30-2008, 20:43   #15
Kullanıcı Adı
Orhu_N_utu_Kuran
öncelikle sayın DUYGUSELİ;

nazilerin bilimde katettikleri mesafeyi küçümseyemezsiniz.eğer siz bu gün kendi ideolojinizi internet üzerinden sağlıyorsanız bu elektroniğin yapı taşı olan germenyum atomunu bulan nazilerin sayesindedir.ayrıca aya gitmeseydi insanlık bu gün hala güvercinle haberleşiyoduk.

savaş sonrası ortaya çıkarılan toplama kamplarının düzmece olmadığı ne malum.yeni bir yahudi devletinin temelini atmak için böyle bir fesat çıkarılmış olamazmı.daha dün amerika ırak ta nukleer silah var diye ırakı işgal etti.milyonlarca insanı öldürdü.okuduğunuz herşeye inanmayın.

siz bu gün yahudi soykırımına hemen inanıyorsunuz ama yahudi lobisi,ermeni soykırım yasasının kongreden geçmemesi için her yıl bize şantaj yapıyor.biraz okuyunuz lütfen.ben bu savaşı amerika ve rusya nın kazanması yerine almanya nın kazanmasını yeğlerdim.

sayın YENİDEN kullanıcı adlı arkadaş;

ben nazilere sempati duyuyorum.ırkçılıklarına değil,çalışkanlıklarına sempati duyuyorum.onların adalet anlayışlarına sempati duyuyorum.bu günkü gibi özgürlük palavraları ile insanların onurlarına tecavüz eden dünya düzenine rağmen onurlu bir totaliter rejimi tercih ederim.
Orhu_N_utu_Kuran isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-30-2008, 22:18   #16
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Alıntı:
öncelikle sayın DUYGUSELİ;

nazilerin bilimde katettikleri mesafeyi küçümseyemezsiniz.eğer siz bu gün kendi ideolojinizi internet üzerinden sağlıyorsanız bu elektroniğin yapı taşı olan germenyum atomunu bulan nazilerin sayesindedir.ayrıca aya gitmeseydi insanlık bu gün hala güvercinle haberleşiyoduk.

savaş sonrası ortaya çıkarılan toplama kamplarının düzmece olmadığı ne malum.yeni bir yahudi devletinin temelini atmak için böyle bir fesat çıkarılmış olamazmı.daha dün amerika ırak ta nukleer silah var diye ırakı işgal etti.milyonlarca insanı öldürdü.okuduğunuz herşeye inanmayın.

siz bu gün yahudi soykırımına hemen inanıyorsunuz ama yahudi lobisi,ermeni soykırım yasasının kongreden geçmemesi için her yıl bize şantaj yapıyor.biraz okuyunuz lütfen.ben bu savaşı amerika ve rusya nın kazanması yerine almanya nın kazanmasını yeğlerdim.
Nazilerin bilimde katettikleri yol onların yaptıkları zulümü görmezden geleceğimiz anlamına mı geliyor..?Her okuduğuma inandığım kanısına nerden vardınız merak ettim.. ;) Nazi katliamını bu gün Almanya'nın liderleride kabul ediyor..Kanıt istersiniz siz şimdi..O halde buyurun beraber okuyalım.. ;)

Almanya'dan Nazi katliamı özrü

Almanya eski başbakanlarından Willy Brandt'ın, Polonya'ya yaptığı resmi bir ziyaret sırasında Alman halkı adına Yahudi katliamları nedeniyle özür dilemesinden yıllar sonra şimdi de Almanya Cumhurbaşkanı Rau af diledi. Almanya Cumhurbaşkanı Johannes Rau, İsrail meclisinde (Knesset) yaptığı Almanca konuşmada, İkinci Dünya Savaşı'nda Nazilerin yaptıkları kıyımdan dolayı İsrail'den özür diledi. Rau, 'Kendi adıma, kuşağım adına, evlatlarımız ve evlatlarımızın evlatları adına Almanların yaptıklarından özür diliyorum' dedi.

Rau bu konuşmaları İsrail parlementosundada yapmış ve ilk defa Bir Alman devlet başkanı, İsrail parlamentosunda hem de Almanca olarak ilk kez konuşmuştur..

;) yani bunları düşünen yada ne biliyim aklından uyduran biz değiliz..Bakın Almanların kendiileride bunu kabul ediyor zaten..Naziler bu katliama gerekçe olarak yahudilerin lanetli bir ırk olduğunu öne sürmüş,kökleri kuruyana kadarda onları katledeceklerini söylemişlerdi..Bu düşünceyle binlerce çocuk diri diri yakıldı,aileleri gözleri önlerinde binbir çeşit eziyete maruz kaldı ve öldürüldü..Ölen çocuklarada üzülmüyorum çünkü günahsız olarak gittiler Allah'ın huzuruna.. ne mutlu..

Eğer biz bu gün bu internetin başında bu mükemmel(!) ötesi icadın başında oturup faydalanabiliyorsak bu Allah istediyse olmuştur..Onlara zekayı da aklıda veren Allah'tır..Onlardan biri yapmasa bir başkası yapabilirdi..Eğer Allah onları yaratmasaydı işte o zamanda siz burada olamazdınız.. ;) Herşey kendiliğinden oluşmuyor..Allah dilediği için her varlığın(canlı yada cansız) bir kaderi vardır..

Amerika Irağı işgal etti..Buda Amerikanın yaptığı zulümdür biz bunu her daim ifade ediyor ve kınıyoruz zaten..Yeni bir devletin temelini atmak için değil,Kendi güçlerine güç katmak ve tüm güzellikleri kendi ellerine geçirmek için yaptılar onca zulmü hepimiz biliyoruz..Ama Nazilerin yaptığı zulümlerin resimleri var,şahitleri var,o zulmü yaşayan insanların çocukları var geride..Ve en önemlisi bunu kabul eden ve bu durumdan utanç duyan bir Alman hükümeti var..Zaten bu ksımdan sonra söz söylemek yersiz olur..Onlar bile kabullendikten sonra..Biz neyi yada kimi savunuyoruz..?

Alıntı:

Yahudi katliamı gerçekten vardır zaten inanmamamızı gerektiren herhangi bir belgeniz yada kanıtınız varsa neden paylaşmayı düşünmüyorsunuz..? Belki at gözlüklerimizi çıkarmamıza vesile olursunuz.. ;)

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)