Alıntı:
|
İnsanın işine gelince ''inanç Allah'la kul arasıdır,isteyen örtünür isteyen örtünmez'' denir ama işlerine gelmeyice bilmem ne yeri diye insanların ibadetine engel olunur örtüleri zorla çıkarılır kimi zaman jop darbeleri atılır kimi zaman hapishaneye Kısır döngü böyle devam eder.
|
Ben bunada karşıyım bu arada belirteyim , eski mesajlarımdan anlayabilirsin , türban serbest bırakılmalı ve bırakılacakta zaten ama zamanı geldiğinde. Ne zaman türban gerçek kimliğini alacak üzerine , simge olmaktan çıkacak o zaman hepimiz rahatlayacağız.
Ben türbanın islam devrimine karşı kullanılabilecek bir olgu olarak görüyorum. Örtünme gerçek anlamını aldığı gün islam devrimin veya molla rejiminin benim ülkeme uğraması imkansızlaşacak zaten.
Dini insanla kul arasında bıraksalardı bunlar yaşanmazdı zaten , birileri cebini dolduruyor birileride safi inançları doğrultusunda hizmet ettiğini düşünüyor. Üfürükçünün , hurafenin eline düştü millet , tarikatlar , yobazlar kol geziyor ... bu ortamda sistem kendini korumalı bence ...