![]() |
#11 |
![]() Diyecek birşey bulamıyorum ... üzüldüm ...
Birgün bunların hepsini atlatacağız , ben inanıyorum ... Bize yakışan şekilde yönetilecek bu ülke ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Genç kızımızın düştüğü durumamı üzülelim yoksa ülkem vatandaşını bu hallere düşüren ileri laikçilerin ne kadar cahil olduklarına mı !!!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() kahretsin işte böyle bi ülkede böyle vicdansız insanlarla yaşıyoruz ....
bizi böyle durumlara düşüren insanları rabbim daha kötü durumlara düşürsün ... ya kızın haline bak yazık ya çok üzüldüm ..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() Bu durumda gerici kim oluyor
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() Aynı şekilde okula giriyorum ve bu konuyu görmek bile beni felaket üzdü.Fotomun bu şekilde yayınlanmasını asla istemezdim ve izin vermezdim.....
|
|
![]() |
![]() |
#16 |
![]() Arkadaşlar biraz daha eleştiri yaparken kelimelerimize dikkat edelim.
Seviyemizi bozmadan anlatmak istediklerimi yazarsak daha güzel olur.Kötü kelime kullanan arkadaşların msj silinecektir. Bende bugün kps formunu teslim etmek içn üniversiteye gittim ve kapıda başını açan bayan öğrencilere çok üzüldüm.Sonuçta bu ülkede herkez kılık kıyafet konusunda serbest ise neden başörtüsü bu serbetliğin içine girmiyor? Ben inanıyorum ki hak yerini bulacak ve o kardeşlerimizde birgün bu sıkıntıdan kurtulacaklar.İstedikleri şekilde başörtüleri ile istedikleri yere serbestçe gireceklerdir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() Orada en fazla saygı duyulacak kişi o kardeşimiz...
Her ne kadar sıkıntılı olsada gerçekte bu sorunların hepsi onu ve onun gibileri kademe kademe yükseltiyor... |
|
![]() |
![]() |
#18 |
![]() laiklik denilen saçmalık yüzünden kardeşlerimizin kişisel haklarınını gasp edilemsnie bunlara el konulmasını kınıyorum yazıklar olsun insa
nları dini inançları yüzünden sınıflandıran zihniyete |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() .......Elinizee Ne Gectii Bu Kardeşimizi Böylee Görüncee >
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |