|
|
|
|
#1 | ||
|
Alıntı:
Bakınız 13 Aralık 1995 Avrupa Gümrük birliği üyesi olduk.Ticaret egemenliklerimizden taviz verilierek imzalayan ÇİLLER VE DESTEKÇİSİ BAYKAL o dönem de de Türkiye ABye girdi dendi Kızılay'da kutlama yapılmasada AB ye girmiştik.Türkiye medyaya siyasilere göre 10 yılda 5 defa AB ye girdi.Sonuç sıfır. Dünya Ticaret Örgütü-IMF desteği ile serbest piyasa adında başlayan özelleştirmeler..(Türkiye'nin askersiz işgali gibi) İstanbul Rum Kİlisesinin özerkliği tamamen bağımsızlıkçı duruşumuza terstir. Ermeni Emperyal yalanı tamamen dedelerimize iftiradır. Kürt hakları-halkları-devleti...eyaleti özerkliği ulus devleti üniter devleti bölme projesi... Bunlar bağımsız Türkiye şartlarına uygunsa ya akıl noksanlığı vardır ya da gaflet içinde kalmıştır o kişi.Ki ben böyle olduğuna inanmıyorum.İnanmak istemiyorum diyorum ki güzel avrupa medeniyetine ulaşmak için verilen tavizlerdir.Yani öbürü ihanetten farksızdır. O niyette iseniz AB süreci sevr sürecine döner.Bir tarafta Mustafa Kemal'leri diğer tarafta Ali Kemalleri görürüz.
|
|||
|
|
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|