|
![]() |
#1 |
![]() En İyi Aktif Üye:ümmü_seleme...dolunay kadim...milli mücahide..
En İyi Yardımsever Üye:milli mücahide...kara eşref..bostancı.... En İyi Ciddi Üye:kara eşref...yalçın... En İyi Şair Üye:necip fazıl...hüdai(ağa) En İyi Çok Rastladığınız Üye:hepiniz pek bi faalsiniz maaşaalah :D En İyi Sevdiğiniz Üye:ak kelebek...duyguseli...dildade ..gönülden...acizane 44...merve..ümmü seleme...milli mücahide...kara eşref...sadece ali...dolunay kadim..feyza...neşe....rdönmez...alemdar....muhabb et eri...gül 34.... En İyi Fanatik Üye:ümmü seleme....oğuzdesauza....politikacı... En İyi Tatlı Başbelası üye: En İyi Geveze Üye:duyguseli... En İyi Karizmatik Üye:bilge adam.... En İyi Kibar Üye:dolunay kadim.... En İyi Komik Üye: En İyi Daimi Üye: En İyi Hızlı Paylaşım Üye:türkiye için akparti.... En İyi Yavaş Paylaşım Üye:neti donan herkes... En İyi Paylaşımcı Üye: En İyi Sevilen Üye:ümmü seleme....ak kelebek...gönülden...duygu seli.. En İyi Sevimli Üye: En İyi Sinirli Üye:necip fazıl.....(bazen katılsam bile) En İyi Kültürlü Üye: En İyi Sabırlı Üye:dolunay kadim... En İyi Sakin Üye: En İyi Bayan Üye:lal 85...hariç ...tüm tanıdığım üyeler... En İyi Erkek Üye:kara eşref...bostancı...akıncı gençlik...dolunay kadim...fütüvvet..acees... En İyi İmza: En İyi Nick:aşk-ı ilahi En İyi Efendi Üye: En Muhalefet üye:demokrat....(maaşallahı var...herşeye muhalefet..) En Bilimsel üye: En Tekrarcı üye: En iyi en küçük üye: En Çok istekte Bulunan Üye:hüdavedii....
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|