Beyin Fırtınası Beyin Fırtınası yapıyoruz... Herkes içeri. |
Anketimiz: Size göre Mayis ayi icerisinde en mantıklı, en doğru, en sıradışı paylasimda bulunan, konulara cevap | |||
Lügat |
![]() ![]() ![]() ![]() |
28 | 20.00% |
Asimov |
14 | 10.00% |
Demokrat(Mavera) |
27 | 19.29% |
Alemdar |
11 | 7.86% |
Black_Metal |
12 | 8.57% |
Murat Kurt |
9 | 6.43% |
_Yeniden_ |
8 | 5.71% |
Benide_Kapatın |
14 | 10.00% |
Ayşe_Berra |
9 | 6.43% |
Jonathan749 |
8 | 5.71% |
Katılımcı sayısı: 140. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
#11 |
![]() Benim sana olan ithamın Allah'a direk bağlıyım dedikten sonra dini hiçe sayman.Buraya Kuran'dan ayetler bile yazmışsın.Kuran okumuş adamın bileceği ilk şey Allah'ın elçi olarak Peygamberimizi yolladığı ve onun getirdiği dininde gerçekte Allah'a inanmak olduğudur.
Senin söyleminle direk Tanrı'yı tanıyıp onu sevmenin sana getirisi nerde? Aslında bu nedir biliyo musun? Cahiliye devrinde kendine put yapan insanların durumdur! Onlarda kendilerine hüküm veremeyen, emredemeyen, kurallar koyamayan ve birşeyler vadedemeyen putları ilah edinirdi.Ama komik olan şu ki kendisine emir vermeyen bir ilaha daha sonra sen görev yüklemeye başlarsın... Allah dinini göndermiş, emirler vermiş, yasaklar ve kurallar koymuş, sanda cennet ve cehennemi vadetmiş.Eğer İslam'a bağlıysan bunlara inanırsın ama direk Allah'a baplıyım deyip dini es geçmek bunların hiçbirini yok saymak ve aslında bir HİÇLİĞE tapmaktır! Allah'ın varlığını veya yokluğunu tartışmadığınızı biliyorum ama burada felsefeden krıntılar gördüm biraz ve felsefe dolayısıyla filozofların kale alınmayacak adamların olduğunu anlatmak istedim...Yani o söz senin yazdıklarınla ilgili değil uğraştığın felsefenin egreksizliğiyle ilgiliydi... |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|