Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Ay'ın Enleri ve Ak Üyeleri Her Ay'ın Enlerini ve en başarılı AK üyelerini seçiyoruz.

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 05-21-2008, 02:52   #1
Kullanıcı Adı
ENGİNEER
Standart ***Mayıs Ayı İçin ''En''ler Başlamıştır***
[b][i]

En İyi Şair Üye: Necip Fazıl, Nazende, Ayşe Berra, Dolunay Kadim, duyguseli, sümeyra...

En İyi Sevdiğiniz Üye: Selamlık/Demokrat, Necip Fazıl, Alemdar, tayyipleyiz Rdönmezs, Dolunay Kadim, Lügat, hüdaverdi, murat kurt... Haremlik/feyza, Ayşe Berra, sümeyra, hıfz-ı lisan, Berika, ak_saliha, merve, kamusalmışş, Yeniden, duyguseli parabol, (şehreminide var ama uğramadı bu ay ne yazık ki)...çok çok ayrıca politikacı... 8)

En İyi Fanatik Üye: hüdaverdi, politikacı, Rdönmezs, nusret...

En İyi Karizmatik Üye: Dolunay Kadim, Demokrat

En İyi Kibar Üye: hıfz-ı lisan ( kesinlikle)..ümitli bekleyiş ve kardelen...

En İyi Komik Üye: son 1 haftada şunu gördüm..Aslında bu forumda herkesin komik bir yanı varmış (:

En İyi Paylaşımcı Üye: nusret...

En İyi Sevilen Üye: Demokrat, Necip Fazıl, yalçın, tayyipleyiz, Şehremini, Ayşe Berra, hıfz-ı lisan ve feyza...

En İyi Sinirli Üye: Demokrat ve ben (:

En İyi Kültürlü Üye: Demokrat, Necip Fazıl, yalçın, tayyipleyiz Lügat, Benide Kapatın, Bostancı, Karaeşref, Semm...

En İyi İmza: neşe
En İyi Nick: hıfz-ı lisan , Semm

En İyi Efendi Üye: ben değilim onu biliyorum....

En Muhalefet üye: Karaeşref

En Bilimsel üye: Lügat

En canayakın üye : Politikacı

(Aslında yazılması gereken çok kişi var ama objektiflik adına bu ay geçekten gözkükenleri yazdım

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)