|
|
|
|
#1 | ||
|
Alıntı:
Dikkat ettin mi bürekli bi yerden cephe açılıyor ve hükümet ondan sonra bu cepheyi kapatmaya çalışıyor..Anayasadan haberi olmayan ehil olmayan bakanlara ben ne deyim.. Nasıl bir yaptirimda bulunabilir..Onların ağzını açmasaydı bir yaptırıma ihtiyaç duyulmayacaktı..Yaptırım uygulamak içinyasa değiştirmeye düzenlemeye gerek olmayacaktı..İş yükü altındaki hakim savcıları yüksek zamlar ve iyileştirmelerle şımartmayabilirdi.. bkz erbakan askeriyeye zam..Hükümet hakime savcıya...biri darbeyle indi biri davayla inecek ve o gözleriniz halen nereye bakıyor bunu anlayamıyorum dostum... Sadece bir paralellik var bunlar arasında..İster tesadüf de ister başka bişey.. İki sebep yüzünden bir kapandı bu da kapanacak..Vuracakmış gibi yapıp elini indirmez bunlar.. Alıntı:
Bana göresi Hukukçularımızın işe yaramazlığı..Varmı başka bi sebep söyleyen kimseyi karalamıyorum ancak bi tembellik sözkonusu değil mi..canı sıkılanın tanklarla yollara düşmesi mi gerekiyor onları engellemek için dediğim budur..saygılar
|
|||
|
|
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|