Yaşar Nuri'den yani fetva geldi...Sana dayak atmak caizmiş...Valla bunu İbrahim abi duyunca zaten hayatın kayacak...adam cihad uğruna keser seni bilmiş ol (:
yada siz hic ellemeyin, biz bunu saadetlilere havale edelim, hocaya laf atti diyerek 8)
Türkiyenin gidişatı kötüye gidiyor. Darbe olabilir her an.
Türkiyeyi bilmem ama biraz daha devam edersen ben yapacam sana bir darbe yada hic yorulmayacagim alemdar ve engineere havale edecegim seni 8)
Ne oldu yine anlamadım gitti. Herşeye de sinirleniyorsun. Darbe olabilir dediysem darbeyi mi savundum sanki? Ben darbelere karşıyım. 27 Mayıs darbesine bile karşıyım.
Yaşar Nuri'den yani fetva geldi...Sana dayak atmak caizmiş...Valla bunu İbrahim abi duyunca zaten hayatın kayacak...adam cihad uğruna keser seni bilmiş ol (:
İbrahim abi kim. tanıyor muyum?
Ecelin desem yeridir...Çeçenistan gazisi...Bence din hakkında yanlış yorumlar yapma fena olur...Çok ciddiyim...Şu anda hazır yokken söyleyeyim..
yada siz hic ellemeyin, biz bunu saadetlilere havale edelim, hocaya laf atti diyerek 8)
Sakın Saadetlilere havale etmeyin. Onlarda hiç hoşgörü yok. Zaten Bilet gişesi gibi insanları cehenneme yollayan Erbakan'ıda hiç sevmiyorum..Adamcağız yaşlandı artık ne yaapcak bilmem ki...AKP lileri tercih ederim.
Sakın Saadetlilere havale etmeyin. Onlarda hiç hoşgörü yok. AKP lileri tercih ederim.
Diyorsun ki kelleyi kaptirmaktansa, kolu kaptirmaya raziyim
İbrahim abi kim. tanıyor muyum?
Ecelin desem yeridir...Çeçenistan gazisi...Bence din hakkında yanlış yorumlar yapma fena olur...Çok ciddiyim...Şu anda hazır yokken söyleyeyim..
Din konusunda yazmayacağım diyorum. Yalnız forumdakiler hep dini tartışıyor. Bizim de tuzumuz olsun dedim. Meğerse fazla tuzumuz olmuş :D