![]() |
#31 |
![]() Gs'yi bırakacak akdar ruhsuz değilim
![]() Sigaraelbet bırakılır,bırak zaten haziranda,sıcak havalarda zaten içemiyorum.Köyede gitmiş olcam,askere kadar içmem :-* neyse konu dağılmasın daha fazla :-* |
|
![]() |
![]() |
#32 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
![]() Sigara yasağı sadece içmeyen kişileri koruma anlamında bir kaktı sağlayabilir. Aksi taktirde içen kişileri etkilemez.
VesseLam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
![]() Bence olacak gibi. Bugün sokakta giderken insanlar arasında sigara yasağından bahsedip birbirini uyarıyorsa , umut var demektir.Okulda da nitekim öyle.Sürekli birbirlerini uyardıkları için içenler belli bir baskıaltında kalıp , mekan değiştirmek zorunda kalıyor her an da başka yerde olamayacakları için bir süre sıkılacaklar ve nihayetinde bırakmasalar da en azından azaltacaklardır . Ben böyle düşünüyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
![]() Bizim gibi pasif içicileri olumlu yönde etkiler etkilemeye de diğerlerinde bi değişme olacağını sanmıyorum içen yine içer.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
![]() yahu hüdaverdi nasıl tekrar başlarsın pes! insan mutlu olunca nasıl sevinçten sigara içer :o :o ayrıca bırakınca neden hala cebinde taşıyordun ki sigarayı senin adına çok üzüldüm umarım başarırsın tekrar bırakmayı... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
![]() Bence bi süre sonra yasağa uymazlar tekrar başlarlar buralarda başladı bile.. :-\
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
![]() Sigara içmeyenleri anlamayan
Hakkı buluttan nasıl içmeyim dinlesin bi fikir verebilir ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
![]() bu yasağa karşıyım
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
![]() bende karşıyım
SIGARAMA DOKUNMA özgürlüğümüz engellenemez tabikide yapılan işlem tutmadı gözde mekanlar haricinde heryerde kullanılmakta hangi esnaf buna dayanabilir |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|