Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Beşiktaş (BJK) Siyaset Forum Beşiktaşlılar !

Stil
Seçenekler

Alt 05-29-2008, 18:21   #11
Kullanıcı Adı
suskun_prenses
Standart Çarşı kapatılmaya da karşı çıktı
Alıntı:
akgenclik56 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Abrek Nickli Üyeden Alıntı
UA FELAN BOŞ ŞEY KARDEŞİM ALEMİN KRALI ÇARŞI BUNU HİÇ UNUTMA ALEMİN KRALI ÇARŞIIIIII
ÇARŞI FESH EDİLMİŞ DENİLİYOR :-X :-\ :D
Saçmalığın daniskası bu olay. Çarşı asil bir ruhtur ve bir ruh asla feshedilemez, insanların içinden, kalbinden öylecene sökülemez. Sn. Alen ve diğer çarşı ileri gelenleri oluşan umutsuz ortamda kırgın olabilirler, kızgın olabilirler ama onlarında ağır bir sorumluluğu var:
Çarşı Beşiktaş'ın resmi taraftar kuruludur. Ona gönül veren milyonlarca insana böylesi talihsiz bir açıklama yapmak kesinlikle kabul edilemez. Bence akıllarını başlarına alsınlar çünkü temsil ettikleri bir tarih, bir ortak amaç, bir sevgi ve bir inanç var ortada. Ayrıca bizlerden de özür dilesinler. Kimseyi böylesine üzmeye ve hayal kırıklığına uğratmaya hiç hakları yok. Çünkü Büyük güç, Büyük sorumluluk ister!Şimdi o tribünlere önüne gelen kendi oluşumunu zorla kabul ettirmeye çalışırsa bunun vebalini Alen ve Çarşı nasıl öder? Ortaya çıkabilecek kaosu bence hesap edemediler. Şapkalarını önlerine alıp kararlarını tekrar gözden geçirmelerini tavsiye ediyorum.

Çarşı sadece Beşiktaşlınındır ve ebediyen yaşayacaktır!!!

HANİ ÇARŞI SADECE 3-5 KİŞİNİN DEYİLDİ,HANİ ÇARŞI BEŞİKTAŞA GÖNÜL VEREN herkesİN OLUŞTURDUĞU Bİ GRUPTU,BU KARARI ALIRKEN SADECE 3-5 KİŞİNİNMİ DÜŞÜNCESİ ÖNEMLİ YOK ÖYLE BİŞEY ÇARŞI...LÜTFEN BİSEFERDE KENDİNE KARŞI OLMA...AKILLI OL DERDİN LÜTFEN BİZDE AKILLI OLALIM...

suskun_prenses isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-29-2008, 18:42   #12
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Başkaları elbet bunu değerlendircek,belki yönetim kendi elleriyle bir taraftar grubu kurup kapalıyı ele geçirecektir kim bilir ? Hiç bir takım yönetimi kendisini eleştiren taraftar gurbu istemez.

Mesela genç f5'liler yönetimle kavgalıdır,Esenler gurubu ise yönetimle içli dışlıdır,birde maratondakiler.
Şampiyonlar ligi maçında dahi bu iki taraftar grubu birbirini yemişti,silahlar ateşlenmişti stadta.
Yönetim esenlere bedava bilet veriyor,yer olarak genç fblilerin olduğu yere yerleştiriyor.Tabi amaç genç fblileri yıpratmak (çokta umurumda)

Galatasaray'da da oldu aynısı.Kapalının göbeğinde 'yürüyedur' adlı bir grup fırlamıştı,sonradan anlaşıldı ki bu grubu yönetim kurmuş.O zamanlarda uA ile yönetim arasında büyük çekişme vardı,hatta yönetimin aldığı karar ile pankart asmak yasaklanmıştı stadta.Tabi uA bu yeni grubu yedi bitirdi.Kendisinden başka gruplara izin vermiyor statta ayrım-gayrım kavga-dövüş olmasın diye.Sonradan yönetim ile aralarını düzettiler.En sorunsuz takım Gs şuanda.

Bjk kapalısı boş kalmıcak elbet ama büyük sorunlara gebe şimdiden,yönetim bir grup kurar ve oraya yerleştirirse eski çarşılılar ile yeni kurulacak grup ile kavga yaşanacak.Tabi asya kartalları veya karagümrük grubu arasındada çekişme yaşanacak.

Hayırlı mı oldu yoksa hayırsız bir karar mı bunu zaman gösterecek.Tabi kapatılıp kapatılmaması benim için çokta tın
Kafayı yemişler rant sağlamak için birbirine düşer ve insan ölümleri gerçekleşirse ortaya büyük sorun çıkacak.Sadece bjk'yi değil tüm takım ve taraftar gruplarını etkilicek bu olay.

Geçmiş olsun şimdiden :-*
Alt 05-29-2008, 18:51   #13
Kullanıcı Adı
politikaci
Çarşı gider pazar gelir yine aynı takım taraftarı kurucak nasıl olsa bence kapatılması birşeye çözüm değl
politikaci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-29-2008, 18:55   #14
Kullanıcı Adı
suskun_prenses
ya bi de şöyle düşünmek lazım..çarşı oluşumu sadece büyük Beşiktaş çarşısı etrafı kurulumu değildir bjktv nin alttaki mesajlarına bi bakın ya karşı muş çarşı çanakkale çarşı antalya çarşı rize...hadi diyelim kapatmak istedin alen abi bi kaç kendini bilmez Beşiktaş parazitleri yönetim kurulu üyeleri yüzünden bu insanların ne suçu var bizim ne suçumuz var bizi millete ezdiriyosun..hemde böyle bi senede .. hemde tam birbirimize kenetlenmişken alen abi bunu bize yapmamalıydın..ama hala bi geri adım hakkın var nolursun vazgeç kurmaylarınla beraber bu işten
suskun_prenses isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-29-2008, 19:01   #15
Kullanıcı Adı
politikaci
Tamam hak veriyorum üzülmenize.ama bukadarınada gerek yok sonuçta bjk kapanmadı bir grup kapandı yine açılır bi grup yanlızca adı farklı olur ama taraftarları aynıdır
politikaci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-29-2008, 19:02   #16
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Ha diyince kurulan bir grub değil bu.Belli yöneticileri cartları curtları vardır.Kuralları kabul edip üye olanlar kapatılmayıda,gruptan atılmayıda göze alırlar,kurallarınada uymak zorundadırlar.Normal bir şey kapatılması :-* İnsan nasıl üye oluyorsa kapatılmasınıda sindirmelidir.Etrafınızda ''bende çarşıdanım'' havasındaki kişilerin çarşıyla alakası yoktur emin olun,sadece hevestir o kadar.Mesela bende uA'ya üye değilim.Elimde şuan form var istesem doldurur en kısa zamanda ellerine verir üye olurum bundan kolay bir şey yok.Kapanırsa da doğal karşılarım.Üzülürüm ama 'eyvahlar olsun' demem,çünkü benim için Galatasaray önemlidir :-* Biri gider biri gelir,taraftar grubundan çok takımınıza bakın derim,çarşı eşittir bjk,bjk eşittir çarşı değil.İkisini birbirinden karıştırmayın,çarşı taraftarı olmayın bjk taraftarı olun:-*
Alt 05-29-2008, 20:08   #17
Kullanıcı Adı
Parantez
aslında sonda yazan şeyler gerçekten çok doğru
esas neden bu olabilir ama
tamam herkes kendine çarşı demeseydi
bir şekilde önlenseydi bu durum
ne bileyim bi kimlik kartı gibi bişey mi verirler
dernek kurup yalnızca üyeleri mi çarşı sayarlar
ne yapıp edip bu markayı yok etmeselerdi

yapılan yorumların birçoğu da beni anlatıyor
gerçekten çok derin izler bıraktı!

bu kadar kolay olmamalıydı
beşiktaş'ın dışında kalan bir takım insanların ne dediği bu denli önemliyken
neden bizim söylediklerimizin önemi yok çarşı için!
geri dönün...
Parantez isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)