Akşam Vakit gazetesi bir CHP li tarafından verildiğine dair açıklama yapmıştı sanki :o Benmi yanlış duydum.
evet öyle bir iddiaları da olmuştu. sırf rezil olmamak için kendi arkadaşlarını bile satar bunlar
Alıntı:
ozgun_genc Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
feyza Nickli Üyeden Alıntı
Akşam Vakit gazetesi bir CHP li tarafından verildiğine dair açıklama yapmıştı sanki :o Benmi yanlış duydum.
Hasan Karakaya'nın bugünkü yazısına bakabilirsiniz. Bu haberin aynısını yazıyor...
Alıntı:
gönülden Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Canım beni Serdar Arseven ilk yazıyı kaleme aldığında öyle demiş ama....meğer olay farklıymış..yazarın bir bildiği vardı herhalde olanları görmek için bir stratejiydi herhalde..
Alıntı:
nar Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Bu bana da garip gelmişti ama Serdar Arseven çeşitli röportajlarında CHP'li diyerek Önder Sav'ı kastettiğini açıkladı. Sonuçta o da CHP'li.
Maksat biraz kafa karıştırmaktı sanırım...
Alıntı:
nusret Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Sanırım ''Arseven'' kaseti CHP'li bir dostumdan aldım derken, ''Sav'' dan bahsetti. Yani ti'ye aldı, hem CHP' yi, hem de ''Sav''ı... :D