Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 06-01-2008, 00:49   #4
Kullanıcı Adı
yılmazy
Standart kemaliste cevap
Allah'ın hükmüne sınır koyup Allah'ın yeri burdan sonra geçesiz oda sadece kişinin kalbidir deyip mini etekliye izin var baş örtülüye izin yok diyen bir zihniyet ancak ve ancak Allah'ın hududunu aşan dini kendi kafasına göre yorumlayıp dinimi yaşıyorum deyip dinin kesin hükümlerini bir tarafa bırakan bir zihniyet elbetki laik zihniyetidir.Bu dinsizlik dini olan laiklik dinidir.Hodri meydan bakalım dinin temel kitapları Allah'ın hükmü nerde başlar nerde biter ortaya koymuş.Öyle laf cambazlığıyla devrimciyim deyip kominizmi sosyalizmi övüp metaryalist madde perestik ve tabiyatçılık felsefesiyle karışık felsefî akılcılıkla bende dinimi yaşıyorum demek sadece kişinin kafasında nasılbir Allah' şekkillendirdiğiyle alakalı olsa gerek.Haşa haşa oturduğu yerde dünyayı kahve içip seyreden bir Allah varsa (haşa bu sadece madde perest bir düşünce ürünü bir Allah ki zaten böyle bir Allah yok) bunların inandığı böyle bir islamiyet zaten yok.Hem devrimci hem kominist hemde müslüman. ben böye bir dini red etmekle müslüman kalıyorum. Bugün görüyoruz eski devrimcilerin çoğu elinde kalem makam arabalarında emperyalis masonist şirketlerde medyalarda kalemşörlük yapıyor.demokratım deyip ihtillallerle insanları astırıp sonra bu bir devrimdir deyip cinayeti meşrulaştırmaya çalışıyorlar.bu mudur insan hakları savunuculuğu , halk çoğunluğuyla iktidara gelmiş insanları silah zoruyla devirip astırmakmı demokrası,çok övünerek savunduğunuz kominizm zehrinin yatağı olan rusyada (nazım hikmetin vatanı olur) birinci dünya savaşında almanyada öldürülen yahudilerin ozamanki rus yönetiminden öcünü almak için kışkırtığı( başta yahudi asıllı siyonist hizmetkarı kızıl ordu komutanı troçki ki sonradan kendiside stalinle giriştiği iktidar kavgası yüzünden başka bir ülkede başına çekiçle vurularak sui kastle geberdi), lenin ve stalin bu üç katil ruhlu canavar elli milyon insanı ortadan kaldırdılar. Ne demokrası ne insan hakları idiolojisidir ki kardeşi kardeşi kırdırdı bu ülkede.Hadi bakalım hem devrimci ol hemde kominist hemde müslüman yahu bu kominizmin yapısına tersbir anlayış.zamanın chp hükümetinde tek partili dönemde mecliste din zehirdir diyen bu kominist laikçilerdi ki hala bugünde zehir saçıyorlar.
yılmazy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)